Hyppää sisältöön

Ahtialan frisbeegolfrata

Frisbeegolfrata on asukaslähtöinen idea ja hanke on nyt suunnitteilla. Suunnittelutyö on aloitettu keväällä 2021 sijaintipaikan kartoittamisella. Sopivan alueen etsinnässä on huomioitu muun muassa radan laajuus, alueen kaavoitustilanne, ympäristön arvot, saapuminen alueelle ja pysäköinnin järjestäminen.

Sijaintia on tutkittu tarkemmin Herrasmannin alueelta, joka osoittautui huonoksi alueen luontoarvojen ja kosteuden vuoksi. Riittävän tilan löytäminen on osoittautunut haastavaksi Ahtialasta. Nyt frisbeegolfrataa suunnitellaan Sepänniemen pellolle, joka maaston kannalta olisi otollinen radalle. Sepänniemen pellon tarjoama tila mahdollistaa alueelle korkeintaan 6 väyläisen radan.

Osbu

#OmaLahti –osallistuvan budjetoinnin äänestysvaiheessa 3896 lahtelaista äänesti 28.8.-9.9.2020 välisenä aikana 58 hankeideasta toivotuimmat. Pohjoisen alueen äänipotin vei Frisbeegolfrata Ahtialaan 624 äänellä.

Ohita upotus

Kysyttävää Ahtialan frisbeegolfradasta?

Klikkaa alla olevasta painikkeesta ja jaa kysymyksesi tai anna palautetta hankkeesta avautuvan lomakkeen avulla. Palaute menee suoraan suunnittelijoille ja mikäli haluat, että he ottavat sinuun yhteyttä palautteen tiimoilta, muista jättää riittävä yhteystietosi yhteydenottoa varten.

Palautetta tai kysyttävää – jaa ne tämän linkin kautta suunnittelijoille