Hyppää sisältöön

Havurinteen leikkialue

Karttanäkymä suunnittelualueesta

Kerro toiveesi Havurinteen uudelle leikkialueelle!

Keräämme toiveita ja ideoita Havurinteen leikkialueen suunnitteluun. Vastaa viimeistään 19.2.2023.

Vastaa Mentimeter-kyselyyn viimeistän 19.2.

Näin puistosuunnitelma etenee

 • Puistosuunnittelu on käynnistynyt tammikuussa 2023.

  Verkkokysely 2.2.-19.2.2023

  Asukkaiden toiveita ja ideoita leikkialueen suunnitteluun kerätään Mentimeter-verkkokyselyllä 2.-19.2. Vastaa kyselyyn täällä.

  Kariston asukasilta 1.2.2023

  Suunnitelmaluonnosta esitellään Kariston asukasillassa Kariston koululla ja Teams-palvelussa 1.2. Illan aikana suunnitelmaa voi kommentoida ja esittää ideoita.

 • Työn laajuudesta ja tarpeesta riippuen suunnittelutyöstä järjestetään kaikille avoin yleisötilaisuus joko yleisötilaisuutena tai verkkotilaisuutena.

  Osa suunnitelmaluonnoksista asetetaan nähtäville. Nähtävilläolosta tiedotetaan asukkaita lehti-ilmoituksella sekä kaupungin nettisivuilla.

  Puistosuunnitelmat ovat julkisesti nähtävänä 2 viikon ajan (14 vrk) pdf-muodossa Nähtävillä olevat suunnitelmat -sivulla. Lisäksi suunnitelmat ovat nähtävänä Lahti-Pisteessä, Palvelutorilla (Aleksanterinkatu 18).

  Muistutuksen tekeminen

  Suunnitelmasta voidaan jättää muistutus sen nähtävilläoloaikana. Muistutukset on tehtävä kirjallisesti, jotka toimitetaan nähtävilläoloajan aikana Lahti-Pisteeseen, tai sähköisesti lähettämälle ne kirjaamoon, kirjaamo@lahti.fi.  Muistutuksen yhteydessä mainittava viitteenä asianumero 236 (Havurinteen leikkialue). 

 • Suunnitelmasta annettu palaute ja suunnitelmaluonnos tarkistetaan. Tarvittavat muutokset tehdään suunnitelmiin.

 • Kaupunkiympäristölautakunta hyväksyy suurimmat puistosuunnitelmat sekä niitä koskevat muistutukset ja suunnitelmien muutokset.

  Pienet puistosuunnitelmien muutokset voidaan hyväksyä viranhaltijapäätöksellä.

 • Hyväksytyn puistosuunnitelman jälkeen suunnitelman mukainen rakentaminen voi alkaa.

Lisätietoja