Hyppää sisältöön
Kurppastenpuiston leikkialueen välineet syksyisessä maisemassa

Kurppastenpuiston leikkialue

Kurppastenpuiston leikkialue sijaitsee Ahtialassa. Kurppastenpuiston leikkialuetta kunnostetaan vaihtamalla sinne välineitä sekä uusimalla leikkialueen pintamateriaaleja turvallisemmaksi ja ekologisemmaksi.

Alla nähtäville asetettu aineisto

Vastaa ja vaikuta kunnostamisen suunnitteluun

Kurppastenpuiston leikkialueen kunnostuksen suunnittelu on alkanut, ja haluamme kuulla juuri sinun mielipiteesi, miten voisimme tehdä leikkialueesta paremman! Kurppastenpuiston leikkialuetta kunnostetaan vaihtamalla sinne välineitä sekä uusimalla leikkialueen pintamateriaaleja turvallisemmaksi ja ekologisemmaksi.

Kerro mielipiteesi vastaamalla kyselyyn Mentimeter-palvelussa viimeistään 31.11.2022.

Lisätietoja kyselystä: Pauliina Kivineva, vuorovaikutussuunnittelija, pauliina.kivineva@lahti.fi, 044 483 1510

Vastaa kyselyyn Kurppastenpuiston leikkialueesta (Mentimeter)

Sijainti kartalla

Ohita upotus

Puistosuunnitelman eteneminen ja toteuttaminen

 • Kunnostuksen suunnittelu on aloitettu syksyllä 2022.

  Asukkailta ja puiston käyttäjiltä kerätään mielipiteitä verkkokyselyn avulla. Lisäksi lähiasukkaita tiedotetaan kirjeitse suunnittelun aloittamisesta.

 • Työn laajuudesta ja tarpeesta riippuen suunnittelutyöstä järjestetään kaikille avoin yleisötilaisuus. Yleisötilaisuus järjestetään joko paikan päällä tai verkossa.

  Katusuunnitelmaluonnoksen valmistuttua se asetetaan nähtäville. Nähtävilläolosta tiedotetaan asukkaita lehti-ilmoituksella (Uusi Lahti) ja kirjeellä sekä kaupungin nettisivuilla.

  Katusuunnitelmat ovat julkisesti nähtävänä 2 viikon ajan (14 vrk) pdf-muodossa Nähtävillä olevat suunnitelmat -sivulla.  Lisäksi suunnitelmat ovat paperikopioina nähtävänä  Lahti-Pisteessä, Palvelutorilla (Aleksanterinkatu 18), Trion toinen kerros.

  Muistutuksen tekeminen

  Suunnitelmaehdotuksia koskevat mahdolliset muistutukset on toimitettava kirjallisesti kaupunkiympäristölautakunnalle ennen nähtävänäoloajan päättymistä. Muistutukset jätetään sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@lahti.fi . Muistutuksen yhteydessä mainittava viitteenä suunnitelman asianumero 606/2023. Muistutuksen voi myös toimittaa Lahti-Pisteeseen tai postittaa osoitteella Kaupunkiympäristölautakunta, Lahti-Piste, Aleksanterinkatu 18, 15140 Lahti.

  Nähtäville asetettu aineisto

 • Suunnitelmasta annettu palaute ja suunnitelmaluonnos tarkistetaan. Tarvittavat muutokset tehdään suunnitelmiin.

 • Pienet puistosuunnitelmien muutokset voidaan hyväksyä viranhaltijapäätöksellä.

 • Tavoite on, että kunnostustyöt voidaan toteuttaa kesän ja syksyn 2023 aikana.

Lisätietoja