Hyppää sisältöön

Ruoriniemenranta

Ruoriniemenranta sijaitsee Lahden Ruoriniemessä. Ruoriniemenranta on kaupungin puisto, jota ylläpitää kaupunkiympäristön palvelualue.

Kommentoi luonnosta 4.10. mennessä

Ensimmäinen Ruoriniemenrannan puustoa koskeva maastokatselmus on toteutettu vuonna 2021, jonka jälkeen alueella kartoitettiin kaupungin asiantuntijoiden toimesta puuston kuntoa. Kartoituksen pohjalta laadittiin alustava luonnos mahdollisesti poistettavista ja lisättävistä puista. Ensimmäinen luonnos tehtiin asukkaiden kommentit 2021 tilaisuudessa huomioon ottaen. Luonnos oli kommentoitavana ja keskusteltavana 22.8.2022 tilaisuudessa, jonka lisäksi kommentteja annettiin puhelimitse ja sähköpostitse.

Kommentoi päivitettyä luonnosta 4.10. mennessä

Asukastilaisuuden 22.8.2022 pohjalta suunnitelmaluonnosta päivitettiin keskustelun ja kommenttien pohjalta. Päivitettyä luonnosta voi kommentoida sähköpostitse tai puhelimitse 4.10. saakka (yhteystiedot alla). Pyydämme kommentteja ainoastaan puustoon liittyen. Tilaisuudessa saatu palaute hoitoluokasta, hanhiaidoista ynnä muusta on viety eteenpäin. Päätökset puiden kaatamisesta tehdään kommenttikierroksen jälkeen.

Ruoriniemen puusto, luonnos syyskuu 2022
Ohita upotus