Hyppää sisältöön

Lahes täydellinen

Kaupungin uusi ilme

Miksi?

Lahdella on uusi ilme. Ei sillä, että vanhassa olisi ollut vikaa, mutta Lahti on muuttunut ja mennyt eteenpäin. Meistä on tullut ympäristöpääkaupunki ja yliopistokaupunki. Meille on muuttanut uusia asukkaita ja yrityksiä. Kaupunki on kasvanut ja versonut kulttuuria.

Uusi ilme viestii sen, minkä monet kaupunkilaiset jo tietävätkin: Lahti on täydellinen paikka lahtelaisille. Kerrotaan siis muillekin, millainen on kaupungin kokoinen kaupunki, jossa arki pyörii kevyesti, luonto alkaa etuovelta ja uusia mahdollisuuksia syntyy solkenaan.

Näytetään maailmalle Lahti, jossa rakennetaan ennakkoluulottomasti tulevaisuutta, viihdytään ja joka on täysin omannäköisensä – Lahes täydellinen.

Logo

Logon hyppyrimäestä inspiroitunut muotokieli viestii rohkeasta, eteenpäin suuntautuvasta liikkeestä. Yksinkertaisen ja helposti tunnistettavan logon vahvuus on sen selkeydessä ja ajattomuudessa.

#
#
#

Värit

Päivitetty väripaletti kuvastaa Lahtea. Vesijärven sininen on saanut tuekseen voimakkaita lisävärejä, jotka tekevät ilmeestä monimuotoisen ja monikäyttöisen.

#
#

Typografia

Myös uusi fontti viestii tämän päivän Lahtea. Itsevarma, moderni ja sopivan sympaattinen fontti taipuu erilaisiin käyttötarpeisiin, selkeistä lomakkeista aina irrotteleviin mainonnan toteutuksiin asti.

#
#

Ilme käytössä

Ilme herää kunnolla eloon vasta sen sovellusten kautta. Se toimiikin kehyksenä keskenään hyvinkin erinäköisille sisällöille. Ilmeen tehtävä on nostaa jalustalle niin kaupunkikulttuuria, urheilua, opiskelua kuin ainutlaatuista luontoakin.

#
#
#
Ilme käytössä