Hyppää sisältöön

Nuorten työllisyyspalvelut

Onko hukassa ammatti, opiskelupaikka tai työkokemus?

Tarjoamme työttömille 17–29-vuotiaille lahtelaisille nuorille monipuolisia työ- ja työkokeilumahdollisuuksia. Kauttamme on mahdollista päästä työkokeiluun tai palkkatuettuun työhön nuorten työllisyyspalveluihin, yrityksiin, yhdistyksiin tai Lahden kaupungille.

Työtä ja työkokeilua

Nuorten työllisyyspalvelut (Auto, DraamaLaB, Media, Puu- ja pintakäsittely, Sisustus ja verhoilu sekä Remontointi ja kunnossapito) tarjoaa työkokeilua ja palkkatuettua työtä erimittaisissa jaksoissa. Jakson aikana nuoret edistävät omaa työllistymis- ja koulutuspolkuaan valmentajien tuella ja saavat tarvittaessa tukea arjenhallintaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä sähköpostilla nuortentyollisyyspalvelut@lahti.fi ja jätä yhteystietosi. Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Puhelinpäivystysaikamme on perjantaisin klo 10–12. Muina aikoina soitamme takaisin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Numeromme on 044 482 6531.

Opinnot

Nuorten työllisyyspalvelut tekee yhteistyötä Koulutuskeskus Salpauksen kanssa järjestäen mahdollisuuden opiskella työvaltaisessa oppimisympäristössä.

Opinnot ovat mahdollisia niille Salpauksen opiskelijoille, joiden opettaja ja Salpauksen vastuuhenkilö arvioivat hyötyvän työvaltaisesta oppimisesta. Opintojaksot vaihtelevat noin kuukaudesta puoleen vuoteen. Tavoitteena on, että opiskelija palaa normaalimuotoisen opiskelun pariin jakson jälkeen tai valmistuu suoraan nuorten työllisyyspalvelujen toimialalta.

Nuorten työllisyyspalveluiden tuotteet ja palvelut

Nuorten työllisyyspalveluissa valmistetaan tuotteita, ja tarjotaan palveluita yksityishenkilöille, yrityksille, yhdistyksille, sekä julkishallinnon organisaatioille. Yhteystiedot ja lisätiedot tuotteista sekä palveluista löytyvät Nuorten työllisyyspalvelut -sivulta.

Ohjaamo

Ohjaamo Lahti tarjoaa 17-30-vuotiaille maksutonta ohjausta työllistymiseen, opiskeluun ja tulevaisuuden suunnitteluun. Ohjaamon uudet tilat löytyvät Kauppakeskus Triosta, 2.kerroksesta osoitteesta Aleksanterinkatu 18, Lahti.