Hyppää sisältöön

Nuorten työllisyyspalvelut

Onko hukassa ammatti, opiskelupaikka tai työkokemus?

Tarjoamme työttömille 17–29-vuotiaille lahtelaisille nuorille monipuolisia työ- ja työkokeilumahdollisuuksia. Kauttamme on mahdollista päästä työkokeiluun tai palkkatuettuun työhön nuorten työllisyyspalveluiden omille toimialoille, yrityksiin, yhdistyksiin tai Lahden kaupungille.

Ohjaamo Lahti

Ohjaamo Lahti tarjoaa alle 30-vuotiaille kaikki keskeiset työhön ja opintoihin liittyvät palvelut saman katon alta. Tarjolla on neuvontaa myös muissa mieltä askarruttavissa asioissa.

Työtä ja työkokeilua

Nuorten työllisyyspalveluiden toimialat (Auto, Draama, Media, Puu- ja pintakäsittely, Sisustus ja verhoilu, Remontointi ja kunnossapito, sekä Projektistudio) tarjoavat työkokeilua ja palkkatuettua työtä erimittaisissa jaksoissa. Jakson aikana nuoret edistävät omaa työllistymis- ja koulutuspolkuaan valmentajien tuella ja saavat tarvittaessa tukea arjenhallintaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Ohjaamoon.

Opinnot

Nuorten työllisyyspalvelut tekee yhteistyötä Koulutuskeskus Salpauksen kanssa järjestäen mahdollisuuden opiskella työvaltaisessa oppimisympäristössä.

Opinnot ovat mahdollisia niille Salpauksen opiskelijoille, joiden opettaja ja Salpauksen vastuuhenkilö arvioivat hyötyvän työvaltaisesta oppimisesta. Opintojaksot vaihtelevat noin kuukaudesta puoleen vuoteen. Tavoitteena on, että opiskelija palaa normaalimuotoisen opiskelun pariin jakson jälkeen tai valmistuu suoraan nuorten työllisyyspalvelujen toimialalta.

Nuorten työllisyyspalveluiden tuotteet ja palvelut

Nuorten työllisyyspalveluiden toimialoilla valmistetaan tuotteita, ja tarjotaan palveluita yksityishenkilöille, yrityksille, yhdistyksille, sekä julkishallinnon organisaatioille. Toimialojen kuvaukset, yhteystiedot sekä lisätiedot tuotteista ja palveluista löytyvät toimialojen omilta sivuilta.