Hyppää sisältöön

Nuorten työllisyyspalvelut

Sinä lahtelainen, työtä ja työkokemusta vailla oleva nuori, tule meille Lahden kaupungin nuorten työllisyyspalveluihin kehittämään osaamistasi, kartuttamaan työkokemustasi sekä selkiyttämään tulevaisuuden suunnitelmiasi. Emme edellytä tutkintoja tai työkokemusta, vaan odotamme aitoa innostusta työn tekemistä kohtaan, sekä halua kehittyä ja oppia uusia asioita.

Tarjoamme palkkatuettua työtä ja työkokeilua työttömille 17–29-vuotiaille lahtelaisille nuorille Auto, DraamaLaB, Media, Puu- ja pintakäsittely, Sisustus ja verhoilu, Remontointi ja kunnossapito -toimialoilla. Työskentelyjaksojen pituudet vaihtelevat yksilöllisesti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä sähköpostilla nuortentyollisyyspalvelut@lahti.fi ja jätä yhteystietosi. Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Puhelinpäivystysaikamme on perjantaisin klo 10–12. Muina aikoina soitamme takaisin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Numeromme on 044 482 6531.

Auto

Onko vika virranjakajan kannessa vai tulpanhatuissa? ​

Meillä pääset tekemään käytännönläheistä autokorjaamotyöskentelyä nykyaikaisessa korjaamoympäristössä. Teemme korjaus- ja huoltotöitä asiakkaiden autoihin.

Toimipisteen sijainti: Talttakatu 1, 15700 LAHTI

DraamaLaB

Ollako vai eikö olla? Ja miten? Tahtoisitko sukeltaa teatterin ja ilmaisun ihmeelliseen maailmaan?

Tutustumme taiteen ja kulttuurin tekemiseen. Jakson aikana teemme kulttuurialaan liittyviä projekteja teatteria ja draamaa hyödyntäen. Jaksolla toteutamme myös ryhmän yhdessä suunnitteleman ja toteuttaman teatteriesityksen. DraamaLaB on suunnattu työkokeilijoille.

Toimipisteen sijainti: Vaahterasali, Aleksanterinkatu 26, 15140 LAHTI

Media

Haluatko hallita InDesignin, Illustratorin, Photoshopin, HTML:n, JavaScriptin ja paljon muuta?

​Suunnittelemme ja toteutamme asiakastöinä painotuotteita ja internetsivustoja. Toimintaamme kuuluvat myös valokuvaus ja kuvankäsittely. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää visuaalisia ja teknisiä taitoja graafisella alalla sekä www-sivujen suunnittelussa.

Toimipisteen sijainti: Veivikatu 8, 15230 LAHTI

Puu- ja pintakäsittely

Saako puuntuoksu sydämesi sykähtämään? Haluatko oppia kädentaitoja?

Teemme asiakkaille pienimuotoisia puusepäntöitä sekä maalaus- ja remonttihommia. Lisäksi entistämme ja pintakäsittelemme huonekaluja.

Toimipisteen sijainti: Veivikatu 8, 15230 LAHTI

Sisustus ja verhoilu

Oletko kiinnostunut sisustukseen liittyvistä teemoista, töistä ja tekniikoista? Vai tunnetko enemmän vetoa verhoiluun?

Toteutamme asiakastöinä muun muassa erilaisia sisustuskokonaisuuksia. Verhoilemme ja entisöimme asiakkaiden huonekaluja pikkutuoleista laiskanlinnoihin. Samalla opit verhoilun perustaidot.

Toimipisteen sijainti: Veivikatu 8, 15230 LAHTI

Remontointi ja kunnossapito

Oletko kiinnostunut vaihtelevista työtehtävistä vaihtelevissa työympäristöissä? Haluatko oppia käyttämään työkaluja porasta moottorisahaan?

Teemme Lahden kaupunkikuvaa kohentavia ja asukkaiden viihtyvyyttä lisääviä töitä. Työkohteet ovat esimerkiksi erilaisia puistotöitä, metsänraivausta sekä kunnostus- ja rakennustöitä.

Toimipisteen sijainti: Veivikatu 8, 15230 LAHTI