Hyppää sisältöön

Nastolan aluejohtokunnan projektiavustukset

Nastolan aluejohtokunnan projektiavustusta voidaan myöntää tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen, hankkeisiin, koulutuksiin sekä muuhun sellaiseen Nastolan alueella tapahtuvaan toimintaan, joka edistää alueen asukkaiden hyvinvointia tai alueen kehittämistä sekä tukee järjestö-, vapaa-aika-, kulttuuri-, liikunta-, kylä- ja muuta harrastetoimintaa.

Avustusta voidaan myöntää lahtelaisille yhdistykselle, järjestölle, seuralle tai muulle yhteisölle. Avustusta ei myönnetä liiketoiminnan tukemiseen tai vuosittaisiin toimintakuluihin, joihin kaupungin muu palvelualue tai toimielin on myöntänyt avustusta.

Avustukset ovat jatkuvasti haettavissa ja niitä myönnetään kaupungin avustuskriteereihin, aluejohtokunnan projektiavustusten toimintaperiaatteisiin ja harkintaan perustuen määrärahojen puitteissa. Aluejohtokunta ei maksa avustuksia takautuvasti.

Projektiavustushakemukset käsitellään Nastolan aluejohtokunnan kokouksissa. Avustushakemus tulee jättää verkkolomakkeella ennen avustettavan projektin toteutumista sekä vähintään 14 vuorokautta ennen aluejohtokunnan kokousta, jotta se käsitellään seuraavassa kokouksessa. Avustushakemuksen voivat täyttää vain yhdistyksen tai yhteisön nimenkirjoitusoikeuden omaavat henkilöt.

Avustuksen saaja on velvollinen antamaan aluejohtokunnalle kirjallisen selvityksen myönnettyjen varojen käytöstä. Käyttöselvitys tehdään Nastolan aluejohtokunnan myöntämien avustusten käyttöselvityslomakkeella. Käyttöselvitys sisältää sekä toiminnallisen kuvauksen ja arvioinnin että kululaskelman.

Yhteystiedot

Voit laittaa sähköpostia aluejohtokunta@lahti.fi

 • Lahti-Piste kaupungin asiakaspalvelu

  Käyntiosoite

  Palvelutori, Kauppakeskus Trio, 2.krs, Vesku-Aukio, Aleksanterinkatu 18

  Näytä kartalla

  Postiosoite

  Palvelutori, Kauppakeskus Trio, Aleksanterinkatu 18, 15140 Lahti

  Lahti-Piste opastaa ja neuvoo hakuprosessissa.
 • Sanna Virta

  Osallisuuskoordinaattori