Hyppää sisältöön

Lahden kaupungin Yrittäjäfoorumi

 

Tervetuloa mukaan Lahden kaupungin yrittäjäfoorumille, joka järjestetään pääsääntöisesti kuukauden viimeinen tiistai kello 8.15 alkaen. Yrittäjäfoorumin tarkoituksena on tarjota yrittäjille matalan kynnyksen tapahtuma, jossa pääset kuulemaan kaupungin ajankohtaisia asioita ja voit antaa palautetta Lahden kaupungin elinkeinoasioista.​ Foorumi tuo Lahden kaupungin ja yrittäjät lähemmäksi toisiaan.

 

Toukokuun Yrittäjäfoorumi järjestetään 31.5.2022 klo 8.30-11.00 yhteistyössä LAB-ammattikorkeakoulun kanssa teemalla Asiakaslähtöinen ympäristövastuullisuus liiketoiminnassa

 

Asiakkaat odottavat yrityksiltä arvojaan tukevia palveluja ja tuotteita – vaatimukset vastuullisuuden suuntaan ovat kasvussa.

Tilaisuudessa käsitellään vastuullisuuden merkitystä sekä miten kehittää liiketoimintaa, tuotteita ja palveluita kysyntää vastaavaksi ja tavoittaa asiakkaat kiinnostavalla ja sitouttavalla tavalla.

Tilaisuudessa päästään kuulemaan myös eri toimialojen yritysten ympäristövastuutoimista.

Tule kuulemaan, keskustelemaan ja saamaan vinkkejä asiakaslähtöisen ympäristövastuullisuuden mahdollisuuksista liiketoiminnassa.

Tervetuloa verkostoitumaan paikan päälle LAB-ammattikorkeakoulun kampukselle Lahteen (Mukkulankatu 19). Mahdollisuus myös etäosallistumiseen.

Tapahtuman tarkempiohjelma: 

https://www.lab.fi/fi/tapahtumat/asiakaslahtoinen-ymparistovastuu-liiketoiminnassa

 

Myös sinä voit tuoda mieltäsi askarruttavia asioita mukaan keskusteluun, joko etukäteen Yrittäjäfoorumin verkkosivun kautta tai paikanpäällä. Kerro toiveesi Yrittäjäfoorumilla käsiteltävistä asioista.