Siirry suoraan sisältöön

Lahen lapset liikkuu -toiminta

Haluaisitko aloittaa liikuntaharrastuksen, mutta et oikein tiedä mikä olisi kivaa? Lahen lapset liikkuu -toiminnan kautta pääset kokeilemaan eri lajeja, joista voit löytää oman juttusi ja saat kaupan päälle kivoja kavereita!
Lapset leikkii Pajulahden hallissa.

​Lahen lapset liikkuu-lukkarista voit selailla harrastustarjontaa lajin ja/tai päivämäärän mukaan. Kun itseä kiinnostava laji löytyy, ilmoita itsesi mukaan harjoituksiin. Lajeihin on mahdollisuus käydä tutustumassa maksutta kolme kertaa. Muista kuitenkin aina varata oma paikkasi harjoituksiin etukäteen ja näin varmistat oman paikkasi haluamaasi lajiin ja harjoitusajankohtaan.

Harrastustarjonnan ilmoittaumislinkki aukeaa torstaina 1.9 ja toiminta käynnistyy 5.9. Lukkarikampanjan ensimmäinen pilotointijakso on voimassa 5.9.-23.10. Syksyn toinen kampanja uusine harrastusmahdollisuuksineen alkaa 31.10. ja päättyy 11.12.

Lahen lapset liikkuu-lukkarikampanjaan on kutsuttu mukaan kaikki Lahden alueen seurat. Jokainen seura on itse päättänyt mukaan lähdöstä tai pois jäännistä oman toimintansa näkökulmasta. Näin ollen Lahen lapset liikkuu-lukkarin harrastustarjonta muotoutuu mukana olevien seurojen, niiden lajikirjon ja tarjoamien tutustumiskertojen mukaiseksi.

Jos omaa lasta kiinnostava laji ei löyty kalenterista, kannattaa olla yhteydessä suoraan seuraan ja kysyä mahdollisuudesta päästä tutustumaan lajiin.

Lisätietoja