Siirry suoraan sisältöön

Nastolan aluejohtokunta

Nastolan aluejohtokunta on alueen asukkaiden ja yhteisöjen ääni, lähidemokraattinen toimielin Lahden kaupungissa. Aluejohtokunnan toimialueena on vanha Nastolan kunnan alue.

Aluejohtokunnan tehtävänä on muun muassa kaupungin päätöksentekoon vaikuttaminen sekä alueen kehittäminen. Aluejohtokunta antaa lausuntoja asioissa, joiden ratkaisulla voi olla huomattava vaikutus asukkaiden ja palvelun käyttäjien elinympäristöön, työntekoon tai muihin oloihin.

Aluejohtokunta päättää määrärahojensa puitteissa tuista ja avustuksista Nastolan alueen asukkaiden järjestö-, vapaa-aika-, kulttuuri-, liikunta-, kylä- ja muuhun harrastetoimintaan sekä erilaisille tapahtumille. Aluejohtokunnan tehtävänä on myös edistää Nastolan yhteispalvelupisteen toimintaedellytyksiä, alueen viihtyisyyttä sekä kylien ja maaseutualueen kehittämistä. Nastolan aluejohtokunta järjestää ja mahdollistaa paikallisia tapahtumia, kansalaisten kuulemistilaisuuksia ja foorumeita toimialueellaan.

Aluejohtokuntaan valittiin 9 jäsentä ja 9 henkilökohtaista varajäsentä toimikaudeksi 2017-2021. Jäsenistössä on sekä poliittisten puolueiden että kolmannen sektorin edustajia. Nuorisovaltuuston edustajalla on myös läsnäolo- ja puheoikeus aluejohtokunnan kokouksissa.​

Aluejohtokunnan jäsenet

​Jäsen

​Varajäsen

puheenjohtaja
​Rauno Grönroos
040 079 8131
rauno.gronroos(at)phnet.fi

​Kari Känkänen

varapuheenjohtaja
​Janne Toikka


Markus Pälli

​Ilona Rinne

​Eila Lampio

​Sari Silventoinen

Maisa Friman

​Panu Heinonen

Sanna Heiskanen

​Vesa Pöyhönen

Lasse Pakkanen

​Annukka Linninen

​Erkki Mielo

​Raila Oksanen

​Kaarina Kannisto

​Juha Istukaissaari

​Joni Koponen 

Pysyvä asiantuntija

aluekoordinaattori Tia Mäkinen
044 769 8695
tia.makinen(at)lahti.fi