Satama-urheilukeskus

Lahden sataman ja urheilukeskuksen alue on ainutlaatuinen ja luonnonläheinen tapahtumapaikkojen ja virkistyksen keskittymä kaupungin keskustassa. Nyt aluetta halutaan kehittää. Kaupunki on käynnistänyt hankkeen, jossa tätä aluetta suunnitellaan entistä paremmaksi ja monipuolisemmaksi ympärivuotiseksi vapaa-ajan paikaksi. Tule mukaan ideoimaan!

Lahden sataman ja urheilukeskuksen välinen alue pitää sisällään mm. Ranta-Kartanon, Kisapuiston, Sibeliustalon ympäristöineen, sataman, muu ranta-alueen, Pikku-Vesijärven puiston, Teivaan sataman, Urheilu- ja messukeskuksen ja Jäähallin.

Hankkeessa luodaan edellytykset tämän alueen kehittämiselle yksityisen, kolmannen sektorin ja kaupungin yhteistyönä valtakunnallisesti näkyväksi vahvaksi vetovoimatekijäksi, joka yhdistää tapahtumat ja kaupalliset toiminnat sekä kaupunkilaisten vapaa-ajanvietto- ja virkistäytymismahdollisuudet.

Hankkeen ohjausryhmänä toimii Lahden kaupungin elinvoima- ja työllisyysjaosto. Hankkeeseen on saatu myös maakunnan kehittämisrahoitusta.​

 

Lue lisää:

LAMK opiskelijoiden visiot alueen kehittämisestä


Kooste toteutetuista ideapajoista

Porukka-kyselyn tulokset

Esite asukkaille

Esite tapahtumajärjestäjille

 Lisätietoja: