Siirry suoraan sisältöön

Satama-urheilukeskus

Lahden sataman ja urheilukeskuksen välinen alue on ainutlaatuinen ja luonnonläheinen virkistyksen ja tapahtumapaikkojen keskittymä kaupungin keskustassa. Nyt aluetta halutaan kehittää. Kaupunki on käynnistänyt hankkeen, jossa tätä aluetta suunnitellaan entistä paremmaksi ja monipuolisemmaksi ympärivuotiseksi vapaa-ajan paikaksi. Tule mukaan ideoimaan!
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/PalvelutSite/AluehankkeetSite/PublishingImages/satama-urheilukeskus.jpg

Lahden sataman ja urheilukeskuksen välinen alue käsittää mm. Ranta-Kartanon, Kisapuiston, Sibeliustalon ympäristöineen, sataman, rantaväylän, Pikku-Vesijärven puiston, Lanupuiston, Teivaan sataman, urheilu- ja messukeskuksen sekä jäähallin.

Tavoitteena on parantaa aluetta entisestään ja lisätä sen ympärivuotista käyttöä. Kaupunki pyrkii kehittämään aluetta yksityisen, kolmannen sektorin ja kaupungin yhteistyönä valtakunnallisesti näkyväksi vahvaksi vetovoimatekijäksi, joka yhdistää tapahtumat ja kaupalliset toiminnat sekä kaupunkilaisten vapaa-ajanvietto- ja virkistäytymis-mahdollisuudet.

Hankkeen ohjausryhmänä toimii Lahden kaupungin elinvoima- ja työllisyysjaosto. Hankkeeseen on saatu maakunnan kehittämisrahoitusta.​

 

Lue lisää:

LAMK opiskelijoiden visiot alueen kehittämisestä


Kooste toteutetuista ideapajoista

Porukka-kyselyn tulokset

Esite asukkaille

Esite tapahtumajärjestäjille

 Lisätietoja: