Siirry suoraan sisältöön

Korjausrakentaminen

Valtio myöntää korjausavustuksia ikääntyneiden ja vammaisten henkilöiden asuntojen korjaamiseen sekä taloyhtiöille hissien rakentamiseen ja liikuntaesteiden poistamiseen.
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/PalvelutSite/AsuminenSite/PublishingImages/palvelut/asuminen/korjausrakentaminen/hissiavustukset.jpg

Valtion avustukset myöntää Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA. Myös Lahden kaupunki myöntää avustuksia hissin rakentamiseen hissittömään kerrostaloon.

ARA:n korjausavustukset

Lisätietoja ja hakuohjeita ARA:lta haettaviin ikääntyneiden ja vammaisten korjausavustuksiin sekä hissiavustuksiin saa ARA:n verkkosivuilta (linkki ylempänä oikealla). Avustuksiin on jatkuva haku.

Lisätietoja saa myös Vanhustyön Keskusliiton korjausneuvoja Kari Tahvanaiselta, p. 0500 494 766 sekä ikäihmisten palveluiden asiakasohjausyksikkö Siiristä (Vapaudenkatu 23 B ), p. 03 818 5555.

Lahden kaupungin hissiavustus

Lahden kaupunki myöntää 10 prosentin avustuksia taloyhtiöille hissien rakentamiseksi hissittömiin kerrostaloihin vuosittain käytettävissä olevien määrärahojen puitteissa. Hakulomake ja tarkemmat tiedot hakemisesta löytyvät tältä sivulta linkkeinä. Lisätietoja saa myös ottamalla yhteyttä asuntotoimeen.

Lisätietoja saa kaupungingeodeetti Juha Helmiseltä, p. 050 387 8710, etunimi.sukunimi@lahti.fi.