Siirry suoraan sisältöön

Juhlakuoro

Vuoden 2017 Lahdessa järjestettäviä suurtapahtumia varten on koottu suurkuoro, joka on nimetty Päijät-Hämeen juhlakuoroksi. Juhlakuoro on Suomi 100 -juhlavuosihanke, jonka rahoittavat Lahden kaupunki ja Päijät-Hämeen liitto.

Juhlakuoron tapahtumat on jaettu pitkin vuotta kolmeen erilliseen periodiin. Tämä tarkoittaa sitä, että yhteen periodiin tuleva laulaja/kuoro osallistuu kaikkiin sen periodin esiintymisiin, ellei asiasta ole erikseen sovittu toisin. Tällä järjestelmällä haluamme taata sen, että laulajien määrä on etukäteen tiedossa eikä yllätyksiä pääse tulemaan. Usean sadan hengen kuorossa yllättävät poissaolot voivat helposti kumuloitua. Kenenkään ei tule ajatella olevansa vain "pisara meressä"; kaikkia laulajia tarvitaan!

Olemassa olevat kuorot ja lauluyhtyeet ilmoittautuvat yhteyshenkilönsä (puheenjohtaja/kuoronjohtaja) kautta, jotka hoitavat tiedonvälitystä omien kuorojensa suuntaan. Juhlakuoroon on tähän mennessä ilmoittautunut jo yli 25 koululais- ja aikuiskuoroa ympäri Päijät-Hämettä.

Yksittäisiä laulajia varten on perustettu Kuorottomien Kuoro eli mukaan Juhlakuoroon pääsee, vaikka ei ole tällä hetkellä minkään kuoron jäsen, mutta halu laulaa on suuri! Tämä Kuorottomien Kuoro auttaa myös niitä laulajia, joiden kuoroissa ei ehditä paneutua Juhlakuoron ohjelmistoon.

Työryhmä

Odotamme juhlavuodelta hienoja hetkiä, tällainen upea hanke jää takuulla meidän kaikkien mieliimme ainutlaatuisena kokemuksena!

Juhlakuoron koordinaattoreina ja kuoron valmentajina toimii seuraava työryhmä. Meihin saa rohkeasti olla yhteydessä, jos joku asia vaivaa mieltä.

Kuorojen ilmoittautumiset:
Jukka Jokitalo, kuoromestari, Juhlakuoron tuottaja
p. 0400 85 9942, jokitalo@gmail.com

Ilmoittautumiset Kuorottomien Kuoroon:
Sami Ulmanen, apulaiskuoromestari ja Kuorottomien Kuoron johtaja
p. 044 313 5566, sami.ulma@gmail.com

Lisätiedot ja yhteydenotot:
Matti Karhos, kulttuuriasiainpäällikkö, Lahden kaupunki
p. 050 387 8792, matti.karhos@lahti.fi

Inkeri Määttä, tapahtumapäällikkö, Lahden kaupunki
p. 044 416 3890, inkeri.maatta@lahti.fi