Siirry suoraan sisältöön

Lahen lapset liikkuu -toiminta

Haluaisitko aloittaa liikuntaharrastuksen, mutta et oikein tiedä mikä olisi kivaa? Lahen lapset liikkuu -toiminnan kautta pääset kokeilemaan eri lajeja, joista voit löytää oman juttusi ja saat kaupan päälle kivoja kavereita!
Lapset leikkii Pajulahden hallissa.

​Lahen lapset liikkuu -lukkarista voit selailla harrastustarjontaa lajin sekä päivämäärän mukaan. Kun kiinnostava laji löytyy, ilmoittaudu mukaan harjoituksiin. Lajeihin on mahdollisuus käydä tutustumassa maksutta kolme kertaa. Muista kuitenkin joka viikko ilmoittautua etukäteen haluamallesi tunnille, näin varmistat paikan haluamaasi lajiin ja harjoitusajankohtaan.

Kevätkausi käynnistyy sunnuntaina 6.1. Harrastustarjonnan ilmoittautumislinkki aukeaa 20.12. Kampanjassa on mukana lahtelaisia liikuntaseuroja, jotka tarjoavat monipuolisia lajikokeiluja niin päiväkoti-ikäisille kuin ala- ja yläkoululaisillekin.

Lahen lapset liikkuu -lukkarikampanjaan on kutsuttu mukaan kaikki Lahden alueen seurat. Jokainen seura on itse päättänyt mukaan lähdöstä tai pois jäännistä oman toimintansa näkökulmasta. Näin ollen harrastustarjonta muotoutuu mukana olevien seurojen, niiden lajikirjon ja tarjoamien tutustumiskertojen mukaiseksi.

Jos et löydä sopivaa lajia kalenterista, voit olla yhteydessä suoraan seuraan ja kysyä mahdollisuudesta päästä tutustumaan lajiin.

Uusi Elmo4Me -palvelu aktivoi ja kannustaa 7. – 9. –luokkalaisia liikkumaan. Oppilaat voivat itse luoda välkkätapahtumia sekä terveellisiin elämäntapoihin kannustavia Tsemppi-ilmoituksia. Palvelu toimii myös urheiluseurojen tiedotuskanavana.

Lisätietoja