Siirry suoraan sisältöön

Tilaisuudet

Uudet hulevesien hallinnan Smart & Clean ratkaisut -hankkeen aikana järjestämme useita sidosryhmätilaisuuksia. Yhteistyö, tiedonvaihto ja tiedon levittäminen ovat keskeinen osa hanketta.

Tutustuminen Helsinki-Vantaan lentoasema-alueen hulevesitutkimukseen
20.9.2018

Aalto‐yliopiston vesilaboratoriossa käynnissä olevalla lentokenttähulevesien suodatustutkimuksella etsitään ratkaisuja erittäin mielenkiintoisen toimintaympäristön hulevesiongelmiin. Tutkimus edustaa kansainvälistä kärkeä lentokenttähulevesien käsittelyssä. Tutustumistilaisuuden jälkeen on mahdollisuus osallistua hulevesijaoston ensimmäiseen tapaamiseen. Lisätiedot ja ilmoittautuminen 3.9. mennessä.

Vienninedistämistyöpaja
30.5.2018

Hanke järjesti yhteistyössä Suomen Vesifoorumin sekä Pääkaupunkiseudun Smart & Clean -säätiön kanssa työpajan, joka oli suunnattu kansainvälisille markkinoille tähtääville hulevesisektorin yrityksille ja muille toimijoille. Työpajan esitykset ja yhteenvetoraportti löytyvät linkkilaatikosta.

Hankkeen kickoff -tilaisuus 31.1.2018

Miten hulevesihankkeiden tulokset saadaan
vakiintuneeksi käytännöksi kaupunkeihin, yrityksiin ja organisaatioihin? Lue kooste työpajan ryhmä- ja purkukeskusteluista.