Ympäristöviikko on vihreitä tekoja ja hauskaa yhdessäoloa

21. seudullista Ympäristöviikkoa vietetään 18.-24.9.2017 teemalla Luonto - Luonnostaan hyvä.
Ympäristöviikolla eri tahot järjestävät ympäristöaiheisia tapahtumia ja tempauksia, kuten luontoretkiä, kierrätystapahtumia, luentoja tai vaikkapa siivoustalkoita. Tule sinäkin mukaan!
Ympäristöviikon tunnus

Seudullisella Ympäristöviikolla tapahtuu

Sivun linkkilaatikosta löydät ilmoittautumislomakkeen, jolla voit ilmoittaa järjestämästäsi yleisötapahtumasta tai vaikka oman porukkasi tavasta osallistua viikkoon.

Jatkuvasti päivittyvän tapahtumalistauksen löydät mm. Menoinfosta ja ennen Ympäristöviikkoa myös lähikirjastostasi.

Lähetä hieno sähköinen kortti!

Positiivarit on tehnyt tämän vuoden julistekilpailun loppukilpailutöistä upeat Ympäristöviikon sähköiset kortit. Klikkaa itsesi Positiivareiden sivulle linkkilaatikosta ja lähetä ystävillesi hyvää miltä kortilla tai kutsu heidän Ympäristöviikon tapahtumiin!

Ympäristökylä

Lahden päätapahtumaa, Ympäristökylää vietetään lauantaina 23.9. Lanunaukiolla, Aleksin monitoimialueella ja Keskuskäytävällä. Laita turha tavara kiertoon ja tule maksuttomalle kierrätysbasaarille myyjäksi. Lisää tietoa Ympäristökylästä ja muista Ympäristöviikon asioista, toimintavinkkejä sekä materiaalipankin löydät alasivuilta.

Osallistumalla seudulliseen Ympäristöviikkoon voit osoittaa ympäristöasioiden tärkeyden ja arvostuksesi luontoa kohtaan. Tule iloitsemaan yhdessä monimuotoisesta luonnostamme!

Lisätietoja

 

 

Seuraa meitä