Siirry suoraan sisältöön

Ympäristöviikko on vihreitä tekoja ja hauskaa yhdessäoloa

21. seudullista Ympäristöviikkoa vietettiin 18.-24.9.2017 Asikkalassa, Hartolassa, Heinolassa, Hollolassa, Lahdessa ja Sysmässä teemalla Luonto - Luonnostaan hyvä.
Ympäristöviikon tunnus

Seudullisella Ympäristöviikolla tapahtui

Ympäristöviikolla eri tahot järjestivät ympäristöaiheisia tapahtumia ja tempauksia, kuten opastettuja luonto- ja sieniretkiä, kierrätystapahtumia, luentoja, työpajoja ja vaikka mitä mielenkiintoista. Tapahtumia oli niin paljon, että ne jakautuivat kolmelle viikolle päällekkäisyyksien välttämiseksi.

Kaiken kaikkiaan seudulliseen Ympäristöviikkoon ilmoitettiin mukaan 90 tapahtumaa. Yleisölle avoimia tapahtumia järjestettiin yhteensä 78 (Asikkala 2, Hartola 5, Heinola 18, Hollola 9, Sysmä 8 ja Lahti 36 tapahtumaa). Tapahtumien joukossa oli myös useamman päivän kestäviä tapahtumia. Oman porukan kesken pidettäviä tapahtumia oli 12.

Suuri kiitos kaikille tapahtumia järjestäneille ja niihin osallistuneille!

Lähetä hieno sähköinen kortti

Positiivarit teki jälleen tämän vuoden julistekilpailun loppukilpailutöistä upeat Ympäristöviikon sähköiset kortit. Klikkaa itsesi Positiivareiden sivulle linkkilaatikosta ja lähetä ystävillesi hyvää mieltä kortilla. Kortit on lähetettävissä 15.10.2017 asti.

Osallistumalla seudulliseen Ympäristöviikkoon voit osoittaa ympäristöasioiden tärkeyden ja arvostuksesi luontoa kohtaan. Tule iloitsemaan yhdessä monimuotoisesta luonnostamme!

Lisätietoja

 

 

Seuraa meitä