Ympäristöviikolla tapahtuu monenmoista mukavaa!

Kiinnostaisiko sinua sieniretki, ympäristönäyttely tai seminaari ajankohtaisista ympäristöasioista? Voitko antaa aikaasi ympäristölle talkoillen? Haluatko osallistua tavaranvaihtotorille tai tulla juhlimaan Ympäristökylään Auton vapaapäivänä?

​Tule mukaan avoimiin tapahtumiin tai järjestä itse yleisölle avoin tapahtuma. Voit myös viettää aivan omaa ympäristötapahtumaa vaikka metsäretken muodossa tai osallistua ympäristöhaastekampanjaan ja tehdä ympäristötekoja.
Tapahtumia voivat järjestää kaikki ja kaikki voivat yleisötapahtumiin myös osallistua.
 Ilmoittaudu sinäkin mukaan Ympäristöviikkoon!

Tiedot kaikkien Ympäristöviikkokuntien tapahtumista löydät Menoinfosta, katso tapahtumatilanne linkkilaatikosta.

Omalla teolla Ympäristöviikkoon osallistuvat myös

Lusin koulu, Heinola:
Pidämme teemaan liittyvän aamunavauksen.
Järjestämme tietoiskuja ja –kilpailuita esimerkiksi yhdistettynä liikunnalliseen luontoretkeen.

Lahden Ateria, Lahti:
Lahden kaupungin kestävän kehityksen ohjaaja Sari Knuuti pitää neuvontatilaisuuden jätteiden lajittelusta Lahden Aterian hallinnon henkilökunnalle.

Heinolan kaupungin ruoka- ja siivouspalvelu, Heinola:
Huomioimme ruoka- ja siivouspalveluiden ympäristöön vaikuttavia tekijöitä monin tavoin. Keittiöllä ruokaa valmistetaan kotimaisista raaka-aineista ja huomioimme tarjoilussa satokauden tuotteet. Siivouksessa seurataan siivousaineiden ja jätesäkkien kulutusta. Kulutuksen seurantatuloksia hyödynnetään siivouspalvelun henkilöstön ympäristöosaamisen kehittämiseen.

Hollolan kunta, Hollola:
Tapaamme kunnan henkilöstön joukkueen, Hollolan Rollarit, kanssa Kilometrikisan viimeisenä päivänä yhteisellä aamupalalla ja mittaamme kertyneitä kilometrejä ja CO2 päästöjä.

​Lyseonmäen koulu, Heinola
Pidämme teemaan liittyvän aamunavauksen.
Käymme Ympäristöviikon tapahtumissa ja järjestämme tietoiskuja.