Kierrätyskilpailu

Tämän vuoden yleisökilpailulla vähennetään jätteen määrää ja säästetään materiaaleja tuunaamalla tarpeettomasta tavarasta tai materiaalista jotain uutta ja tarpeellista.
Anna siis luovuutesi pulputa ja tule mukaan!

Tarkoituksena on askarrella, tuunata tai rakentaa muuten kierrätykseen päätyvästä materiaalista jotain uutta. Saat toteuttaa työsi valitsemallasi tavalla ja se voi olla mikä vain kierrätysmateriaaleista valmistettu tuote. Voit esimerkiksi askarrella korun vanhoista puuhelmistä tai rakentaa vaikka majan kierrätetyistä laudanpätkistä, tyyli on vapaa!

Kilpailuaika on 1.8. – 12.9.2016.

Kohtuullisen kokoiset valmiit työt voit toimittaa VisitLahti -pisteelle kauppakeskus Trioon. Merkitse työsi sanalla 'Kierrätyskilpailu' ja liitä mukaan yhteystietosi. Voit osallistua useammallakin työllä kilpailuun. Vaihtoehtoisesti kilpailutyöstä voi ottaa kuvan ja lähettää osoitteeseen ymparisto@lahti.fi ja toimittaa itse työn sovitusti kilpailun järjestäjälle. Näyttelyn jälkeen tekijät voivat noutaa omat työnsä takaisin itselleen.

Kaikki teokset ovat näyttelyssä vuoden 2016 Ympäristökylä -tapahtumassa 22.9.2016, jossa palkitaan sekä raadin, että yleisön suosikkityöt. Voittajille on luvassa 100 euron lahjashekit ja kunniamaininta hyvästä ympäristöteosta.

Lähde mukaan luomaan käytetystä uutta ja samalla autat tekemään luonnostamme puhtaamman!

Kilpailulla ei ole ikärajaa.