Ympäristöhaaste

Haastekampanja starttasi Maailman ympäristöpäivänä 5.6. ja jatkuu syyskuun loppuun asti. Osallistujien kesken arvotaan palkintoja!

​Ota Ympäristöviikon haaste vastaan ja tee jokin ympäristöteko omalla pihallasi tai lähiympäristössäsi tai tee kestäviä valintoja arjessa parantaaksesi omaa ja luonnon hyvinvointia.

Ympäristöviikon haastekampanjan tarkoituksena on aktivoida niin yksityisiä ihmisiä, yhdistyksiä kuin yrityksiäkin tekemään pieniä ja suuria tekoja ympäristömme hyvinvoinnin, puhtauden ja viihtyisyyden edistämiseksi.

Ajatus on, että haasteen vastaanottajat haastaisivat myös lähimmäisiään mukaan.  Voit osallistua ja haastaa monta kertaa. Mitä enemmän tekoja, sitä paremmin ympäristömme voi. Teko voi olla mikä vain, mikä vaikuttaa ympäröivään luontoon ja lähiympäristöön ja samalla omaan hyvinvointiin positiivisesti.

Suoritetun haasteen voit ilmoittaa oheisella sähköisellä lomakkeella tai voit tulostaa haastekortin tältä sivulta ja palauttaa sen skannattuna ympäristö@lahti.fi tai postitse Ympäristöneuvontaan, Askonkatu 2, 15100 Lahti. Voit myös viedä kortin kauppakeskus Trion VisitLahti – pisteeseen tai kuntasi kirjastoon.

Postaa kuva osallistumisestasi Ympäristöviikon Facebookkiin tai Instagramiin hästägillä #ympäristöhaaste 

Lähde mukaan ympäristöhaasteeseen ja haasta myös ystäväsi mukaan!

Seuraa meitä