Siirry suoraan sisältöön

Ympäristöviikon valokuvakilpailu

Seudullinen Ympäristöviikko kannustaa liikkumaan kestävästi myös yleisökilpailun muodossa. Termi on laaja, eikä suinkaan sulje pois autoiluakaan. Kyse voi olla myös energiatehokkuudesta, kalustovalinnoista ja logistisesta suunnittelusta. Ennen kaikkea kyse on muutoksesta liikkujan asenteissa ja käyttäytymisessä. Jos sellaista siis tarvitaan!
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/PalvelutSite/YmparistoSite/PublishingImages/Ymp%C3%A4rist%C3%B6viikko/Kilpi%C3%A4istenpohja2_06.JPG

​Miten sinä liikut kestävästi? Onko kulkupelisi pyörä, rullaluistimet, skeittilauta tai julkiset kulkuneuvot? Luotatko apostolinkyytiin vai harrastatteko porukassa kimppakyytejä. Ympäristöviikko palkitsee liikkujia, joten ota itsestäsi ja liikkumistavastasi kuva.

Osallistut kilpailuun lähettämällä kuvan 16.9. mennessä sähköpostitse osoitteeseen ymparisto@lahti.fi tai julkaisemalla sen julkisena sosiaalisessa mediassa hashtagein #ympäristöviikko #kestäväliikkuminen. Kilpailuun osallistuneiden kuvien kaikki oikeudet pysyvät kuvaajilla.

Osallistujien kesken arvotaan kaksi 50 euron rahapalkintoa! Voittajat palkitaan Lanunaukion Ympäristökylässä 22.9.