Siirry suoraan sisältöön

Niemen nuorisotalo

Neppaile Niemen nuorisotalolle! Tarjolla tapahtumia ja tekemistä, ystäviä ja yhdessäoloa.
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/PalvelutSite/NuorisopalvelutSite/PublishingImages/Niemen%20nuorisotalo_Halloween.jpg

Niemen nuorisotalo muuttaa

Niemen nuorisotalolla käynnistyy remontti syksyn 2017 aikana. Tämän vuoksi toiminta siirtyy väliaikaisesti Mukkulan ostoskeskukseen niin pian kuin mahdollista. Tiedotamme asiasta tarkemmin, kun aikataulut varmistuvat!

Starttiviikko käynnistää syksyn toimintakauden

Starttiviikoa vietetään 1.—8.9.2017 nuorisotaloilla- ja tiloissa (muuton takia Niemen nuorisotalolla ei ole Starttiviikon ohjelmaa).
Starttiviikon ohjelma.

Ystäviä ja yhteishenkeä

Niemen nuokulla viihdyt ja vietät vapaa-aikaasi ystävien kanssa monin eri tavoin. Käytössänne on askarteluvälineitä, ompelukoneita, bändikämppä soittimineen, videokamera, tietokoneita sekä pöytä-, lauta- ja konsolipelejä.

Talolla järjestetään kerhoja, teemadiskoja ja erityisiä tapahtumia, kuten supersuositut Halloween-bileet ja Taiteiden yö. Nuokun porukalla tehdään myös retkiä ja joskus jopa yhteisiä matkojakin.

Yläkoululaisilla ja sitä vanhemmilla nuorilla on mahdollisuus opiskella vertaisohjaajaksi ja toimia työntekijöiden apuna nuokkuilloissa sekä erilaisissa tapahtumissa.

Järjestä itse toimintaa

Talo sopii hyvin nuorisoyhdistysten ja omaehtoisten harrasteryhmien käyttöön. Lisätietoja saat nuorisonohjaajilta ja tilakirjasta. Arkipäivisin taloa käyttää Kivimaan koulun joustavan perusopetuksen luokka eli JOPO.

Nuorisonohjaajat

Lea Hakala, p. 050 383 6457
Krista Jokela, p. 044 716 1580
etunimi.sukunimi@lahti.fi

Nuorisotalon aukioloaikoina vuorossa olevat työntekijät tavoittaa numerosta 044 416 4874.

Niemen nuorisotalo

Seuraa meitä