Siirry suoraan sisältöön

Nuorten työllisyyspalvelut

Onko hukassa ammatti, opiskelupaikka tai työkokemus?
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/PalvelutSite/NuorisopalvelutSite/PublishingImages/tyollisyyspalvelut_lahti.jpg


Tarjoamme työttömille 17–29-vuotiaille lahtelaisille nuorille monipuolisia työ- ja kokeilumahdollisuuksia. Kauttamme on mahdollista päästä työkokeiluun tai palkkatuettuun työhön työpajoille, yrityksiin, yhdistyksiin tai Lahden kaupungille. 

Ohjaamo Lahti

Ohjaamo Lahti tarjoaa alle 30-vuotiaille kaikki keskeiset työhön ja opintoihin liittyvät palvelut saman katon alta. Tarjolla on neuvontaa myös muissa mieltä askarruttavissa asioissa. Kahvilamaisessa palvelupisteessä voit poiketa ilman ajanvarausta. Ohjaamon osoite on Kirkkokatu 21 E, sisäpiha. Ohjaamo on avoinna ma-to klo 10-16 ja pe klo 10-14. 

Nuorten työllisyyspalveluiden toimialat

Tarjoamme palkkatuettua työtä ja työkokeilua 17–29-vuotiaille lahtelaisille nuorille Auto, Draama, Media, Puu- ja pintakäsittely, Sisustus ja verhoilu, Remontointi ja kunnossapito sekä Projektistudio -toimialoilla. Työskentelyjaksojen pituudet vaihtelevat yksilöllisesti.

Mikäli olet kiinnostunut meillä työskentelystä, tai haluat tulla tutustumaan toimintaamme, ota yhteyttä Ohjaamo Lahteen arkisin klo 10.00–16.00, Kirkkokatu 21 E, p. 050 398 5665 tai ohjaamo.lahti@lahti.fi

Pajaopinnot

Työllisyyspalveluiden toimialat tekevät yhteistyötä Koulutuskeskus Salpauksen kanssa järjestäen mahdollisuuden opiskella työvaltaisessa oppimisympäristössä.

Pajaopinnot ovat mahdollisia niille Salpauksen opiskelijoille, joiden opettaja ja Salpauksen vastuuhenkilö arvioivat hyötyvän työvaltaisesta oppimisesta. Pajaopintojaksot vaihtelevat noin kuukaudesta puoleen vuoteen. Tavoitteena on, että opiskelija palaa normaalimuotoisen opiskelun pariin jakson jälkeen tai valmistuu suoraan pajalta.

Lisätietoja
Riina Pulli, etunimi.sukunimi@lahti.fi
Harri Aaltonen, etunimi.sukunimi@salpaus.fi.

Työpajojen tuotteet ja palvelut

Työpajat valmistavat tuotteita ja tarjoavat palveluita yksityishenkilöille, yrityksille, yhdistyksille ja julkishallinnon organisaatioille. Jokaisen pajan sivulla on lisätietoja pajan tuottamista palveluista ja tuotteista sekä yhteystiedot työvalmentajille, jotka vastaavat työtilauksista.