Siirry suoraan sisältöön

Työhönvalmentajan tuella työhön tai koulutukseen

Haluatko kokeilla miettimääsi alaa aidossa työympäristössä ennen opintoihin hakeutumista? Onko sinulla ammattikoulutus, mutta et ole yrityksistä huolimatta löytänyt työtä?
Ryhmäkuva työhönvalmennuskurssilaisista.

Työhönvalmennuksen avulla saat yksilöllistä ja konkreettista tukea työllistymiseen liittyvissä asioissa. Tärkeässä asemassa ovat sinun omat lähtökohtasi ja ajatuksesi, joiden pohjalta sovitte työhönvalmentajan kanssa sinulle tavoitteen sekä suunnitelman tavoitteeseen päästäksesi. 

Työskentely voi sisältää esimerkiksi työpaikan etsimistä tai työkokeilupaikan hakua. Työhönvalmennus voi olla työnhakutaitojen kehittämistä, kuten CV:n tekoa, työhaastattelutilanteen läpikäymistä tai erilaisten työnhakukanavien kartoittamista. Valmennuksessa voidaan keskittyä myös opinto- ja urapolun suunnitteluun.

Työhönvalmennuksen ideana onkin huomioida yksilölliset tavoitteesi ja kiinnostuksesi sekä yhdessä viedä asioita eteenpäin työ- tai opintopolulla. Työskentelyn avulla voit kehittää omia taitojasi sekä saada lisää tietoa työllistymiseen liittyvistä asioista, ja näin myös parantaa työllistymismahdollisuuksiasi.

Saat helpoiten työhönvalmentajan palvelut tulemalla Ohjaamolle.  

Lisätietoja

Nuorten palvelupiste Ohjaamo Lahti 
arkisin klo 10.00–16.00 
Kirkkokatu 21 E
p. 050 398 5665
ohjaamo.lahti@lahti.fi