Siirry suoraan sisältöön

Tukea haastavissa elämäntilanteissa

Haastavista elämäntilanteista ja hankalista ajanjaksoista ei aina selviä omin neuvoin. Onneksi ei tarvitsekaan, sillä saatavilla on apua, tukea, ohjausta ja neuvontaa.
Poika seisoo kalliolla.

​​​​Poikkeusaikana panostamme pääosin digitaaliseen nuorisotyöhön ja nuoren yksilölliseen tukeen.

Domino 

Domino päivystää poikkeustilan ajan puhelimitse p. 050 383 6459 arkisin maanantaista perjantaihin klo 8.30-14.00. Dominoon voit jättää yhteydenottopyynnön myös sähköpostiin domino@lahti.fi, vastaamme niihin arkipäivisin.

Nuorten tukipalvelut, Domino tarjoaa 15-25 vuotiaille lahtelaisille nuorille kokonaisvaltaista tukea yksilöllisesti ja oikea-aikaisesti.

Etsivä nuorisotyö 

  • Etsivien yhteystiedot löytyvät heidän omilta sivuilta.

  • Discord: Anni (EtsiväLahti)#3593, Jouni (EtsiväLahti)#3927, Mervi (EtsiväLahti)#9216, Hanna (EtsiväLahti)#2402, Mika (EtsiväLahti)#6107 

  • Instagram: @etsiva_nuorisotyö_lahti

Jalkautuva nuorisotyö

_______________________________________

Nuorten tukipalvelut, Domino
Dominosta saat
apua, tukea ja neuvoja tilanteissa, joissa omat voimavarat, tiedot ja taidot eivät riitä. Dominon puoleen voit kääntyä luottamuksellisesti esimerkiksi ihmissuhteisiin, jaksamiseen tai päihteiden käyttöön liittyvien asioiden kanssa.

Ota yhteyttä ja varaa aika tapaamiseen sähköpostilla domino@lahti.fi tai soittamalla ma–to klo 8.30–10.00 p. 050 383 6459.

Starttivalmennus

Starttivalmennuksesta saat ohjausta peruskoulun jälkeisen jatkopolun löytämiseksi. Valmennusjakson aikana pääset hiomaan tietoja ja taitoja, jotka parantavat valmiuksiasi päästä koulutukseen tai työelämään. Jakson sisältö ja kesto räätälöidään juuri sinulle parhaiten sopivaksi.

Lisätiedot
Anne Katajamäki, p. 050 383 6461
Piia Koskimaa, p. 044 416 4614
etunimi.sukunimi@lahti.fi


Etsivä nuorisotyö

Etsivän nuorisotyön tekijät ovat sinua varten, jos tarvitset apua ja tukea virasto- ja lomakeviidakkoon. Etsivät auttavat sinua ratkaisemaan esimerkiksi asumisen, kouluttautumisen, toimeentulon tai työllistymisen pulmia. He ovat valmiita tarvittaessa kulkemaan rinnallasi halki palveluviidakon.

Tavoitat kaikki etsivän nuorisotyöntekijät yhteisen sähköpostin etsivatyo@lahti.fi kautta.