Siirry suoraan sisältöön

Jalkautuva nuorisotyö

Kohtaamisia julkisissa tiloissa
Jalkautuvan työn työpari Anni ja Crista.

​Nuorisotyöntekijät jalkautuvat nuorten vapaa-ajan viettopaikoille Lahden sekä Nastolan alueella 3-4-iltana viikossa sekä tapahtumissa. Tarkoitus on tulla nuorille tutuiksi ja päästä yhteisten keskustelujen äärelle. Ennalta ehkäisevä päihdetyö on vahvasti kohtaamisissa mukana. Työpari ei tee pitkäkestoista asiakastyötä vaan tarvittaessa ohjaa nuorta eteenpäin muiden palvelujen piiriin ja tekee yhteistyötä vanhempien ja koulujen kanssa. Jalkautuvan nuorisotyön hanke on vuoden 2020 loppuun saakka ja sen kohderyhmä ovat pääasiassa 15-17 vuotiaat nuoret.


Hei nuori!

Jos päihteet mietityttävät tai kaipaat apua, meilaa, WhatsAppaa tai soita meille. Sinun ei tarvitse miettiä onko asiasi tarpeeksi tärkeä, ota yhteyttä niin mietitään yhdessä.

Hei vanhempi!

Oletko huolissasi lapsesi päihteiden käytöstä tai sinua mietityttää mistä saisit nuorelle sopivaa tukea? Jos koet kaipaavasi tietoa, tukea tai keskusteluapua niin ota meihin yhteyttä. Meillä on mahdollisuus tavata sinua ja perhettäsi kotona, kahvilassa tai toimitiloissamme. Sinun ei tarvitse miettiä onko asiasi tarpeeksi tärkeä, ota yhteyttä niin mietitään yhdessä!Lisätiedot
Crista Ervamaa, p. 044 0187333 crista.ervamaa@lahti.fi
Anni Ratilainen, p. 044 4164995 anni.ratilainen2@lahti.fi