Kesätoimintaa 7 - 10 -vuotiaille koululaisille

Kesätoiminta tarjoaa pienille koululaisille laadukasta ohjattua loma-ajan toimintaa. Se auttaa huoltajia lastensa loma-ajan toiminnan järjestämisessä ja tarjoaa entistä paremman mahdollisuuden järjestää koko perheen yhteistä loma-aikaa.


Loviisanpässin kesätoiminta sisältää leikkiä, peliä ja retkiä.​ Kesän 2017 teemoja ovat muun muassa liikunta ja ympäristö. Tutustu Koululaisten kesätoiminta -esitteeseen 2017.

Ilmoittautuminen 20.3. - 21.4.2017 klo 15:een mennessä. Ilmoittautumislomake löytyy tältä sivulta Asiointi ja palaute -kohdasta. Ilmoittautumislomakkeen palautusosoite on Loviisanpässin kerho,  Loviisankatu 16, PL, 141, 15141 Lahti

Ilmoittautuminen on sitova. Kirjallinen ilmoitus toimintapaikan myöntämisestä lähetetään lapsen kotiin toukokuun loppuun mennessä. 

Järjestämisaika ja -paikka

5. - 22.6.2017 arkipäivisin klo 9.00 - 15.30 Loviisanpässin kerhossa, Loviisankatu 16.
Toimintaan voidaan ottaa 35 lahtelaista koululaista / viikko. Toimintaan voi hakea 1 - 3 viikoksi. Lapset valitaan kesätoimintaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Toiminta käynnistyy, mikäli hakijoita on riittävästi.

Toimintamaksu ja vakuutukset

Toiminnasta perittävä maksu on 40 € / viikko. Maksusta ei voi hakea vapautusta tai huojennusta. Maksu sisältää lounaan, välipalan ja toiminnanohjauksen. Kesätoiminnassa mukana olevat lapset on tapaturmavakuutettu. 

Retkistä tykätään

Kesällä 2017 Lahden kaupungin sivistystoimiala järjestää jo kuudennen kerran 7 - 10 -vuotiaille lahtelaisille koululaisille kesätoimintaa. Toiminta ajoittuu kesäkuun kolmelle ensimmäiselle viikolle. Toive kesätoiminnan järjestämisestä on tullut  pienten koululaisten perheiltä.  Erityistä kiitosta ovat saaneet erilaiset retket muun muassa puistohin, laavuille, museoihin, ongelle.

Yhteystiedot

Merja Keskiväli, palvelupäällikkö
puh. 044 716 1470
-
Kesätoiminnan järjestämiseen liittyvät asiat

Birgitta Grönholm, kerhotoiminnan ohjaaja
puh. 050 383 6443
- Kesätoiminnan sisältö, käytännön toteutus ja ilmoittautumiseen liittyvät asiat

etunimi.sukunimi@lahti.fi