Siirry suoraan sisältöön

Kesätoiminta

Kesätoiminta tarjoaa 7-10 -vuotiaille koululaisille laadukasta ohjattua loma-ajan toimintaa. Se auttaa huoltajia lastensa loma-ajan toiminnan järjestämisessä ja tarjoaa entistä paremman mahdollisuuden järjestää koko perheen yhteistä loma-aikaa.
Lapset kiipeilee.

 

Kesätoiminnan 2018 järjestämisaika ja -paikka

Kesätoimintaa järjestetään 4. - 21.6.2018 arkipäivisin klo 9.00 - 15.30 Loviisanpässin kerhossa, Loviisankatu 16.
Toimintaan voidaan ottaa 35 lahtelaista koululaista / viikko. Toimintaan voi hakea 1 - 3 viikoksi. Lapset valitaan kesätoimintaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Toiminta käynnistyy, mikäli hakijoita on riittävästi.

Toimintamaksu ja vakuutukset

Toiminnasta perittävä maksu on 40 € / viikko. Maksusta ei voi hakea vapautusta tai huojennusta. Maksu sisältää lounaan, välipalan ja toiminnanohjauksen. Kesätoiminnassa mukana olevat lapset on tapaturmavakuutettu. 

Ilmoittautuminen kesätoimintaan 2018

Kesätoimintaan ilmoittautuminen 19.3. - 20.4.2017 klo 15:een mennessä. Linkki sähköiseen Ilmoittautumislomakkeeseen löytyy tältä sivulta Asiointi ja palaute -kohdasta haun alkuun mennessä.  - Ilmoittautuminen on sitova. Kirjallinen ilmoitus toimintapaikan myöntämisestä lähetetään lapsen kotiin toukokuun loppuun mennessä.

Retkistä tykätään

Kesällä 2018 Lahden kaupunki, sivistyksen palvelualue järjestää jo seitsemännen kerran 7 - 10 -vuotiaille lahtelaisille koululaisille kesätoimintaa. Toiminta ajoittuu kesäkuun kolmelle ensimmäiselle viikolle. Toive kesätoiminnan järjestämisestä on tullut  pienten koululaisten perheiltä.  Erityistä kiitosta ovat saaneet erilaiset retket muun muassa puistohin, laavuille, museoihin, ongelle.

Kesätoiminnan 2018 teemoja ovat luonto, liikunta, draama ja Vesijärvi.

Yhteystiedot

Merja Keskiväli, palvelupäällikkö
puh. 044 716 1470
-
Kesätoiminnan järjestämiseen liittyvät asiat

Birgitta Grönholm, kerhotoiminnan ohjaaja
puh. 050 383 6443
- Kesätoiminnan sisältö, käytännön toteutus ja ilmoittautumiseen liittyvät asiat

etunimi.sukunimi@lahti.fi