Tervetuloa Lahden Nettineuvolaan!

Sivuilta saat tietoa ehkäisy-, äitiys- ja lastenneuvoloiden palveluista sekä löydät tietoa muun muassa raskauden ehkäisystä, lapsen odotuksesta, vanhemmuudesta, parisuhteen hoitamisesta sekä lapsen hoidosta, kasvusta ja kehityksestä.
Nettineuvola lastenneuvola Ahtialassa

​Avoneuvolavastaanotto

Avoneuvola on suljettuna 1.6.-31.8.2017.

Äitiys- ja lastenneuvoloiden asiakkaana voit käyttää avoneuvolapalvelua ilman ajanvarausta keskiviikkoisin kello 9.00–10.00 Ahtialan, Keskustan, Launeen ja Metsäkankaan neuvoloissa.

Avoneuvolan vastaanotolla hoidetaan muun muassa

  • neuvoloiden kasvukontrollit
  • rokotukset
  • ajanvaraukset sekä
  • neuvontaa ja ohjausta.

Palvelu ei ole tarkoitettu lapsen sairauden hoitoon. Sairaan lapsen hoito tapahtuu omalla lähiklinikalla. Ethän tule sairaana neuvolaan, koska sairaus voi tarttua pieniin vastasyntyneisiin ja henkilökuntaan. 

Peruuttamattomat lääkäriajat

Jos et jostain syystä pääse varaamallesi lääkärikäynnille, muistathan perua sen. Ehkäisy- ja äitiysneuvoloiden peruuttamatta jätetyistä lääkärin ajoista peritään voimassa oleva maksu.

 

 

Terveydenhoitajat järjestävät avointa imetysvastaanottoahttps://www.lahti.fi/ajankohtaista/uutiset/lahden-neuvoloiden-terveydenhoitajat-järjestävät-avointa-imetysvastaanottoa-viikolla-42Terveydenhoitajat järjestävät avointa imetysvastaanottoa10.10.2016 12:00:00