Sairaalaruokailu

Ruokailu on osa päivittäistä hoitoa. Se tukee terveyttä ja osaltaan edistää hyvinvointia.  Hoitohenkilökunta huomioi kunkin asiakkaan kohdalla yksilölliset ravitsemistarpeet.
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/PalvelutSite/TerveyspalvelutSite/PublishingImages/Lehtiojan%20palvelutalo.jpg


Lahden Ateria valmistaa ravitsemuksellisesti täysipainoisen ateriakokonaisuuden asiakkaille. Päivän ateriakokonaisuus koostuu aamiaisesta, lounaasta, iltapäivän välipalasta, päivällisestä ja iltapalasta. Kuuden viikon perusruokalistaan muutoksia tuovat vuodenaikojen vaihtelut ja juhlapyhät. Ruokalistan ateriat valmistetaan laadukkaista, pääsääntöisesti kotimaisista raaka-aineista; mm. marjat ovat kokonaan kotimaisia. Lähituottajien tuotteita ja luomua käytetään mahdollisuuksien mukaan.

Yksilölliset tarpeet huomioidaan erityisruokavalioissa sekä ruoan rakenteessa hoitohenkilökunnan tilausten mukaisesti. Annoksia voidaan mukauttaa aina tarpeisiin sopiviksi esimerkiksi soseuttamalla ruoka tai tekemällä siitä runsasenergisen.​

Lahden Ateria muuttui 1.5.2017 Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy:ksi. Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän ravintohuolto on liikkeenluovutuksella siirtynyt 1.6.2017 Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy:lle.

Työstämme yhtiöllemme uusia nettisivuja. Pahoittelemme, että sivuillamme on vielä vanhat logo- ja nimitiedot.