Puhelinohje pääterveysasemalle

Terveysneuvoon soittaessasi voit itse valita jäätkö linjalle odottamaan vai valitsetko takaisinsoiton. ​​Kuuntele nauha tarkasti ja toimi annettujen ohjeiden mukaisesti. Oikein jätetty soittopyyntö kirjautuu järjestelmään mahdollistaen takaisinsoiton.

Takaisinsoittopyyntö tapahtuu seuraavasti:

  1. paina puhelimesta tähti* -näppäintä
  2. seuraavaksi sinua pyydetään painamaan joko 1 jos haluat takaisinsoiton numeroon josta soitat tai 2 jos haluat takaisinsoiton johonkin toiseen numeroon
  3. valinnan jälkeen kuulet oman numerosi ja sinulle kerrotaan arvioitu takaisinsoittoaika
  4. järjestelmä ei pysty tunnistamaan numeroa mistä soitat, mikäli se on salainen/suojattu, vaan joudut näppäilemään oman numerosi.

Yritämme soittaa takaisin kaksi kertaa. Jos soittoon ei vastata, sinun on otettava uudelleen yhteyttä. Takaisinsoittoa ei voi tehdä ilman näppäinpuhelinta. Näissä tilanteissa tulee jonottaa ja odottaa hoitajan vapautumista.

Takaisinsoitto on aina asiakkaalle maksutonta!

 

 

Terveysneuvo, pääterveysasema125913.5.2016 12:35:06https://www.lahti.fi/Lists/Toimipaikat/AllItems.aspxFalseTerveysneuvo, pääterveysasema03 4108 9425Ma-to klo 7.30–16.00 sekä perjantaisin ja juhlapyhien aattona klo 7.30-15.00 Sosiaali- ja terveystoimiala