Siirry suoraan sisältöön

Kytölä, Palttinakatu ja Kytölänkatu

Palttinakadun varrella noin 3 hehtaarin alueella on 1 vajaan hehtaarin tontti. Kytölänkadun varrella noin 3 hehtaarin alueella on 7 kpl noin 5 000m² tonttia.
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/PalvelutSite/RakentaminenSite/PublishingImages/palvelut/tontit-ja-rakentaminen/yritystontit/kytola-palttinakatu/kytola%20ilmakuva_web.jpg

​Kytölän toimitilarakennusten korttelialueet ovat osa laajaa Kytölänmäen asemakaavan laajennusta. Tonteille saa rakentaa toimistorakennuksia ja ympäristöhäiriöitä aiheuttamattomia teollisuus- ja varastorakennuksia. Ulkovarastointia ei ole sallittu. Palttinakadun tontit ovat rakennettavissa heti ja Kytölänkadun tontit ovat rakennettavissa 1.6.2018.

Sijainti: 
Alueet sijaitsevat Valtatie 24 varrella Holman ja Kariston kauppakeskusten välissä. Alueilta on matkaa keskustaan noin 4 kilometriä ja Lahti-Helsinki-moottoritielle (VT4, E75) noin 3 kilometriä. Alueiden eteläpuolella sijaitsee Vipusenkadun teollisuus- ja yritysalue.

Maaperä: 
Alueiden maaperä on hiekka-, siltti- ja savimaata. Alueiden tietyissä osissa raskaammat rakenteet tulee perustaa tukipaalujen varaan.

Kartta