Siirry suoraan sisältöön

Kesätyöpaikat ja kesätyösetelit

Lahden kaupunki tarjoaa joka vuosi kesätyöpaikkoja koululaisille ja opiskelijoille. Tämän lisäksi nuorten itsenäistä työnhakua tuetaan kesätyöseteleillä. Ensimmäisen kerran lahtelaisia koululaisia ja opiskelijoita rohkaistaan myös kesäyrittäjyyteen.
Kaksi uimavalvojaa seisoo maauimalan altaan laidalla.

Vuonna 2020 kaupunki tarjoaa kesätyöpaikan noin 170 koululaiselle ja opiskelijalle. Kesätyöpaikat tulevat hakuun Kuntarekryssä maanantaina 24.2. Hakuaika päättyy maanantaina 9.3. Valinnoista ilmoitetaan kaikille kesätöitä hakeneille 8.4. mennessä.

Kesäharjoittelujakson pituus on yksi kuukausi ja ne sijoittuvat touko-syyskuulle. Palkka kuukauden jaksosta on 1 000 €. Kuukauden jaksolta kertyy kaksi päivää lomaa, jotka pidetään työsuhteen aikana.

Kesätyöseteli auttaa omatoimista hakijaa

Kesätyösetelillä voit työllistyä kesätyöpaikkaan, jonka olet itse löytänyt.

Setelin arvo on 300 euroa. Seteleitä voi saada yhden kappaleen henkilöä kohden, se on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa eteenpäin. Työpaikka voi olla yksityinen yritys, yhdistys, seurakunta, säätiö, kunta (ei Lahden kaupunki), kuntayhtymä tai valtio. Työpaikan ei tarvitse sijaita Lahdessa. Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö.

Kannattaa seurata tätä sivua, tiedot päivittyvät sitä mukaa, kun suunnitelmat tarkentuvat.


Yhteystiedot: