Siirry suoraan sisältöön

Työhönvalmennusyksikkö

Työhönvalmennusyksikkö valmentaa lahtelaisia työnhakijoita kohti työllistymistä tai opintojen aloittamista. Palvelu on maksuton niin työnhakijalle kuin työnantajallekin.

Työnhakijan henkilökohtaisena apuna ja tukena on työhönvalmentaja, jotta työllistymissuunnitelmassa laaditut työllistymiseen tai opintojen aloittamiseen tähtäävät tavoitteet toteutuisivat. Työhönvalmennus voi sisältää esimerkiksi pääsykokeisiin valmistautumista, CV:n ja työhakemuksen laatimista, työnhakutaitojen harjoittelua ja/tai työpaikkojen etsimistä. Palvelu edellyttää työnhakija-asiakkaan omaa motivaatiota ja sitoutumista työllistymisensä edistämiseen.

Suoran työllistymisen tai opintojen aloittamisen vaihtoehtoina voivat olla esimerkiksi työkokeilu tai palkkatuettu työsuhde yrityksissä, yhdistyksissä tai työpajoilla, aina riippuen työnhakijan kokonaistilanteesta.

Työhönvalmennukseen pääsee ottamalla yhteyttä suoraan työhönvalmentajaan tai ohjattuna Vauhdittamon kautta.

Työnantajalle

Työhönvalmentaja madaltaa työnantajan kynnystä uuden työntekijän palkkaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Työnhakijoiden haut ja esivalinnat, työkokeiluun tai palkkatuella työllistämiseen liittyvä byrokratia paperitöineen ja sekä työnantajan että työntekijän tukeminen työsuhteen alussa kuuluvat työhönvalmentajan tehtäviin.


Yhteystiedot

p. 044 7698 686
p. 044 4826 193