Siirry suoraan sisältöön

Kerhot alle kouluikäisille

Alle kouluikäisten kerhotoimintaa on aamu- ja iltapäivisin. Kerhotoiminta on tarkoitettu lahtelaisille lapsille vaihtoehtona kunnalliselle päivähoidolle.
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/PalvelutSite/VarhaiskasvatusSite/PublishingImages/Karhunk%C3%A4ynti_parkour_2013.jpg

Toimintaan voi hakeutua ja vapaita kerhopaikkoja tiedustella pitkin vuotta, myös varsinaisen hakuajan jälkeen. 

Hakeminen

Hakuaika lukuvuodelle 2017 - 2018 on ollut 6.3. – 7.4.2017 klo 15:een mennessä.  

Tulostettavan hakulomakkeen löydät tältä sivulta Asiointi ja palaute -kohdasta tai alle kouluikäisten kerhojen kerhotoimintapaikoista, jossa niitä myös vastaanotetaan. Seuraavan syksyn kerhopaikoista ilmoitetaan kesäkuun alkuun mennessä.

Toimintaperiaate

Kerhojen ohjattu varhaiskasvatus tarjoaa lapselle mahdollisuuden kehittää sosiaalisuutta, kielellisiä, käden-, musiikillisia ja matemaattisia taitoja. Kerhoissa lapsi saa toteuttaa itseään monipuolisissa leikeissä. Avoin toiminta tarjoaa kohtaamispaikan ja aktiivista toimintaa lapselle ja huoltajille.

Kerhotoiminta on maksullista. Maksu on 30 €/kk. 

Avoin toiminta

Avoin toiminta tarjoaa kohtaamispaikan ja aktiivista toimintaa lapsille ja huoltajille, jotka ovat yhdessä tervetulleita viettämään aikaa ja tapaamaan toisia lapsiperheitä. Avoimessa toiminnassa lapsi löytää leikkiseuraa ja vanhemmilla on mahdollisuus vertaistukeen toisten vanhempien kanssa. Avoin toiminta on maksutonta.