Siirry suoraan sisältöön

Kerhot alle kouluikäisille

Alle kouluikäisten kerhotoimintaa järjestetään aamu- ja iltapäivisin. Perheille maksuton kerhotoiminta on tarkoitettu 3 - 6 -vuotiaille kotona oleville lahtelaisille lapsille vaihtoehtona kunnalliselle varhaiskasvatukselle.
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/PalvelutSite/VarhaiskasvatusSite/PublishingImages/Karhunk%C3%A4ynti_parkour_2013.jpg

Tervetuloa tutustumaan alle kouluikäisten kerhojen toimintaan ja tiloihin!  

Järjestämme kerhoissa avoimien ovien päivät seuraavasti: 

  • Hirsimetsän kerho ke 20.3.19 klo 8.30–12, Hirsimetsän kerhotie 6
  • Jalkarannan kerho ke 20.3.19 klo 9–12, Sarvikuja 1
  • Launeen perhepuiston kerho ke 20.3.19 klo 9–12, Kaarikatu 26
  • Loviisanpässin kerho pe 15.3.19 klo 9–11, Loviisankatu 16
  • Tanssimäen kerho to 21.3.19 klo 9–11, Tanssimäenkatu 12

 _ _ _

Hakuaika lukuvuoden 2019 - 20 alle kouluikäisten kerhotoimintaan on 20.3. - 19.4.2019 klo 15.00 mennessä.

  • Tulostettavan hakulomakkeen löydät tältä sivulta Asioi verkossa -kohdasta tai saat kerhotoimintapaikoista. Hakulomake palautetaan täytettynä siihen kerhoon, josta paikkaa haetaan. Osoita hakulomakeessa, mille ajankohdalle   
  • Alle kouluikäisten kerhotoiminnan tavoitteena on vahvistaa lasten vuorovaikutustaitoja ja osallisuutta sekä edistää niin lasten kuin perheiden hyvinvointia. Toiminta on suunnitelmallista varhaiskasvatusta.

_ _ _

Vuoden 2019 alusta kerhotoiminta on perheille maksutonta >>  

Kerhotoimintaa tarjotaan viidessä eri kaupunginosassa: Jalkarannan kerhossa, Mukkulassa Tanssimäen kerhossa, keskustan alueella Loviisanpässin kerho, Kiveriössä Hirsimetsän kerho ja Launeella Perhepuiston kerho. Tutustu kerhoihin.

Kuluvan lukuvuoden 2018 - 19 kerhoissa on vielä tilaa ja kerhopaikkaa voi tiedustella suoraan kerhoista. Kerhopaikkoja on yhteensä 148, täyttöaste vaihtelee kuukausitasolla.  

Toimintaperiaate

Kerhojen varhaiskasvatus on kasvatuksen, opetuksen ja hoidon kokonaisuus. Toiminnassa painottuu pedagogiikka. Kerhotoiminta on tavoitteellista ja suunnitelmallista lasten kehitystä ja oppimista tukevaa toimintaa. 

Avoin kerhotoiminta

Avoin kerhotoiminta tarjoaa kohtaamispaikan ja aktiivista toimintaa lapsille ja huoltajille, jotka ovat yhdessä tervetulleita viettämään aikaa ja tapaamaan toisia lapsiperheitä. Avoimessa toiminnassa lapsi löytää leikkiseuraa ja vanhemmilla on mahdollisuus vertaistukeen toisten vanhempien kanssa. Myös avoin toiminta on perheille maksutonta.