Siirry suoraan sisältöön

Kerhot alle kouluikäisille

Alle kouluikäisten kerhotoimintaa järjestetään aamu- ja iltapäivisin. Perheille maksuton kerhotoiminta on tarkoitettu 3 - 5 -vuotiaille kotona oleville lahtelaisille lapsille vaihtoehtona kunnalliselle varhaiskasvatukselle.
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/PalvelutSite/VarhaiskasvatusSite/PublishingImages/Karhunk%C3%A4ynti_parkour_2013.jpg

Perheille maksutonta kerhotoimintaa tarjotaan viidessä eri kaupunginosassa: Jalkarannan kerhossa, Mukkulassa Tanssimäen kerhossa, keskustan alueella Loviisanpässin kerho, Kiveriössä Hirsimetsän kerho ja Launeella Perhepuiston kerho

Tutustu alle kouluikäisten kerhotoiminnan esitteeseen.

Hakuaika alle kouluikäisten kerhotoimintaan on 2.3 -1.4.2020  klo 15:een mennessä.

Toimintaperiaate

Kerhojen varhaiskasvatus on kasvatuksen, opetuksen ja hoidon kokonaisuus. Toiminnassa painottuu pedagogiikka. Kerhotoiminta on tavoitteellista ja suunnitelmallista lasten kehitystä ja oppimista tukevaa toimintaa. 

Avoin kerhotoiminta lapsille huoltajien kanssa

Avoin kerhotoiminta tarjoaa kohtaamispaikan ja aktiivista toimintaa lapsille ja huoltajille, jotka ovat yhdessä tervetulleita viettämään aikaa ja tapaamaan toisia lapsiperheitä. Avoimessa toiminnassa lapsi löytää leikkiseuraa ja vanhemmilla on mahdollisuus vertaistukeen toisten vanhempien kanssa. Myös avoin kerhotoiminta on perheille maksutonta.