Siirry suoraan sisältöön

Kerhot alle kouluikäisille

Alle kouluikäisten kerhotoimintaa on aamu- ja iltapäivisin. Kerhotoiminta on tarkoitettu lahtelaisille lapsille vaihtoehtona kunnalliselle päivähoidolle.
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/PalvelutSite/VarhaiskasvatusSite/PublishingImages/Karhunk%C3%A4ynti_parkour_2013.jpg

Kevään 2018 toimintaan voi hakeutua ja vapaita kerhopaikkoja tiedustella vielä kevätlukukauden aikana. Tulostettavan hakulomakkeen löydät tältä sivulta Asioi verkossa -kohdasta tai alle kouluikäisten kerhojen kerhotoimintapaikoista, jossa niitä myös vastaanotetaan.

Alle kouluikäisten kerhotoimintaan  toimintakaudelle 2018 - 2019 voi hakea entiseen tapaan  Hakuaika on  9.4. – 9.5.2018 klo 15:een mennessä. Hakulomake julkaistaan tällä sivulla hakuajan alkuun mennessä. Hakulomake palautetaan täytettynä siihen kerhoon, josta paikkaa haetaan.   

Toimintaperiaate

Kerhojen ohjattu varhaiskasvatus tarjoaa lapselle mahdollisuuden kehittää sosiaalisuutta, kielellisiä, käden-, musiikillisia ja matemaattisia taitoja. Kerhoissa lapsi saa toteuttaa itseään monipuolisissa leikeissä. Avoin toiminta tarjoaa kohtaamispaikan ja aktiivista toimintaa lapselle ja huoltajille.

Kerhotoiminta on maksullista. Maksu on 30 €/kk. 

Avoin toiminta

Avoin toiminta tarjoaa kohtaamispaikan ja aktiivista toimintaa lapsille ja huoltajille, jotka ovat yhdessä tervetulleita viettämään aikaa ja tapaamaan toisia lapsiperheitä. Avoimessa toiminnassa lapsi löytää leikkiseuraa ja vanhemmilla on mahdollisuus vertaistukeen toisten vanhempien kanssa. Avoin toiminta on maksutonta.