Siirry suoraan sisältöön

Kerhot alle kouluikäisille

Alle kouluikäisten kerhotoimintaa on aamu- ja iltapäivisin. Kerhotoiminta on tarkoitettu lahtelaisille lapsille vaihtoehtona kunnalliselle päivähoidolle.
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/PalvelutSite/VarhaiskasvatusSite/PublishingImages/Karhunk%C3%A4ynti_parkour_2013.jpg

Kevään 2018 toimintaan voi hakeutua ja vapaita kerhopaikkoja tiedustella vielä kevätlukukauden aikana. Tulostettavan hakulomakkeen löydät tältä sivulta Asioi verkossa -kohdasta tai alle kouluikäisten kerhojen kerhotoimintapaikoista, jossa niitä myös vastaanotetaan.

Ensi lukuvuoden 2018 - 19 toiminnasta ja siihen hakemisesta tiedotetaan toukokuun 2018 kuluessa.  

Toimintaperiaate

Kerhojen ohjattu varhaiskasvatus tarjoaa lapselle mahdollisuuden kehittää sosiaalisuutta, kielellisiä, käden-, musiikillisia ja matemaattisia taitoja. Kerhoissa lapsi saa toteuttaa itseään monipuolisissa leikeissä. Avoin toiminta tarjoaa kohtaamispaikan ja aktiivista toimintaa lapselle ja huoltajille.

Kerhotoiminta on maksullista. Maksu on 30 €/kk. 

Avoin toiminta

Avoin toiminta tarjoaa kohtaamispaikan ja aktiivista toimintaa lapsille ja huoltajille, jotka ovat yhdessä tervetulleita viettämään aikaa ja tapaamaan toisia lapsiperheitä. Avoimessa toiminnassa lapsi löytää leikkiseuraa ja vanhemmilla on mahdollisuus vertaistukeen toisten vanhempien kanssa. Avoin toiminta on maksutonta.