Siirry suoraan sisältöön

Loviisanpässin kerho

Loviisanpässin kerho on perustettu 16.3.1979. Nykyinen kerhorakennus on valmistunut 2009. Kerho sijaitsee puistoalueella, jossa on erilaisia kiipeilytelineitä, keinuja ja palloilu/luistelukenttä.

Toiminta

Kerhotoimintaa 3-5 -vuotiaille
ma - pe klo 8.30 - 11.30 
Perusopetuksen iltapäivätoiminta
ma - pe klo 12.00 - 16.00

Toimintakautena 2020 - 21 perusopetuksen iltapäivätoiminta jäänee Loviisanpässin ja Tanssimäen kerhoista pois. Tällöin alle kouluikäisten kerhotoimintaa tarjoittaisiin muiden kerhojen tapaan klo 12.30-15.30. 

Toiminnan kuvaus

Kerhossa toteutettavan varhaiskasvatuksen tavoitteena on lasten hyvinvoinnin edistäminen. Vahvistamme lasten vuorovaikutustaitoja ja osallisuutta sekä muuta laaja-alaista osaamista, joka muodostuu tietojen, taitojen ja arvojen sekä tahdon kokonaisuudesta. Lähellä sijaitsevat Tiirismaan harju sekä Radiomäen maasto mahdollistavat monipuolisen liikunnan ja retkeilyn. 

Toiminta-ajatuksena on lapsen oppiminen leikin ja elämyksen kautta yhdessä muiden kanssa. Toimintamme painopisteinä ovat luovuus, liikunta, kestävä kehitys ja suomalainen kansanperinne. Arvoinamme ovat oikeudenmukaisuus, osallisuus, yhdenvertaisuus ja turvallisuus.

Yhteyshenkilöt

Birgitta Grönholm, kerhotoiminnan ohjaaja
puh. 050 383 6443, etunimi.sukunimi@lahti.fi

Toimipaikka