Hoppa till innehållet

Om webbplatsen

Laht.fi är Lahtis stads officiella webbtjänst. Lahtis stad äger upphovsrätten till de texter och bilder som finns på webbplatsen.

​Det är förbjudet att använda materialet utan lov.
Staden ansvarar inte för skador, kostnader eller olägenheter som uppstått till följd av felaktig information på webbplatsen eller driftavbrott.

Webbplatsen innehåller också länkar till andra webbtjänster. Lahtis stad ansvarar inte för att den information som tillhandahålls av utomstående tjänsteleverantörer är korrekt.

Tekniska krav

Webbplatsen Lahti.fi är gjord med SharePoint2013-teknik och fungerar bäst med de senaste versionerna av de vanligaste operativsystemen och webbläsarna. Webbplatsen stöder de senaste versionerna av följande webbläsare: Chrome, Firefox, Safari (desktop och mobile). Webbplatsen stöder också följande versioner av Internet Explorer: 10, 11 och Edge.

Dataskydd

Webbplatsen Lahti.fi samlar in anonyma användaruppgifter i syfte att förbättra tjänsterna.
Webbplatsen använder s.k. kakor (cookies). En kaka (cookie) är en liten textfil som skickas till och sparas på användarens dator. Kakorna skadar inte användarens dator eller filer. Du har möjlighet att inaktivera kakorna. Detta görs i webbläsarens inställningar.
Observera att en del av våra sidor och tjänster kan behöva kakor för att fungera.