Hoppa till innehållet

2016-06-14 07:30

Friluftsbadet erbjuder utmärkta möjligheter för vattenmotion

Friluftsbadet är öppet för vattenmotionärer ända till mitten av augusti. Under sommaren ordnas det simskolor för barn i bassängen och också ledda vattenmotionsgrupper.
Maauimala

Kom och njut av sommaren i Sportcentrets friluftsbad. Friluftsbadet betjänar både motionärer och soldyrkare under tiden 1.6–14.8. Badet har en 50-metersbassäng och i ändan av den en grund barnbassäng.

Under sommaren ordnas det simskolor för barn i bassängen och också ledda vattenmotionsgrupper. Slänten i ändan av bassängen är ett populärt ställe för många att ligga och sola. Inträdesavgiften till friluftsbadet berättigar också till att delta i ledda vattenmotionsgrupper och till att utnyttja gymmet i backhoppningsläktaren.

Friluftsbadets omklädningsrum och de egentligen duschrummen inklusive bastu finns i huvudbyggnaden norr om nedre delen av hoppbacken. Det finns ett café vid biljettförsäljningen.

Öppettider

mån–tors kl. 6.30–20,
fre kl. 10–20,
lör–sön kl. 10–17.
Simtiden och gymtiden fortsätter en halv timme efter att kassan har stängt. Man måste lämna friluftsbadets område senast en timme efter att kassan har stängt.

Friluftsbadets motionsprogram 6.6–12.8.

mån kl. 9.00–9.30 vattengymnastik
tis kl. 18.45–19.15 vattenlöpning
ons kl. 9.00–9.30 vattenlöpning
tors kl. 18.45–19.15

Du behöver inte anmäla dig till grupperna i förväg. Platserna fylls i den ordning deltagarna kommer till platsen. För att delta i motionsgrupperna betalar du bara vanlig inträdesavgift till friluftsbadet. Ta eget vattenlöpningsbälte med dig!