Hoppa till innehållet

En tomt i Lahtis

I Lahtis stad finns ett mångsidigt utbud av tomter för såväl boende som företagsverksamhet. Staden säljer och hyr ut tomter enligt villkor som garanterar att alla sökande behandlas jämlikt.
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/PalvelutSite/RakentaminenSite/PublishingImages/palvelut/tontit-ja-rakentaminen/omakotitontit/lahti_karisto%20web.jpg

I Lahtis har man gott om utrymme och bor nära naturen. Stadens tjänsteutbud och närheten till de många sjöarna ger Lahtis dess speciella karaktär och erbjuder fina möjligheter till fritidsaktiviteter. Det täta och urbana stadscentrumet omges av Salpausselkäs åsar och av sjön Vesijärvi, som sträcker sig ut mot Päijänne.

Egnahemshustomter

Lahtis stad erbjuder nya tomter två gånger per år, i april och oktober. Tomtutbudet är stort och omfattar olika typer av tomter i olika delar av staden. Lahtis har lediga tomter både i helt nya bostadsområden och i äldre områden. Förutom de nya tomter som erbjuds under våren och hösten har staden också egnahemshustomter som man fritt kan ansöka om varje månad.

Företagstomter

Staden erbjuder företagstomter runtom i Lahtis. Dessa tomter kan sökas när som helst.

Kontakta kundtjänsten

E-post: asiakaspalvelu.maankaytto@lahti.fi
Tfn: +358 44 416 3969