Lataa LahtiMob ja ota kaupunki haltuun!

LahtiMob on Lahden kaupungin virallinen mobiilisovellus. Sen avulla saat kaupungin tarjoamat palvelut, ylläpitämät kohteet ja tapahtumat helposti kännykkääsi.

​LahtiMob tarjoaa kätevässä paketissa tietoa kaupungin palveluista, kohteista ja tapahtumista missä ja milloin vain. Mobiililaitteeseen helposti ladattava sovellus opastaa käyttäjän vaivattomasti lenkkipolulle, luonnonsuojelualueelle, museoon tai vaikkapa lähimpään koirapuistoon.

Käyttäjä voi selata kohteita eri kategorioiden välillä ja lisätä kiinnostavat suosikkilistalle. LahtiMob sisältää yli 300 kaupungin kohdetta, ja sovelluksesta löytyvät mm. sijainti kartalla, esittelytekstit, puhelinnumerot ja aukioloajat. Käyttäjä näkee kartalta etäisyyden ja reittiohjeet valitsemaansa kohteeseen. Sovelluksen käyttökielet ovat suomi ja englanti. Kieltä voi vaihtaa sovelluksen asetuksista.

LahtiMob on maksuton ja se on saatavissa iOS- ja Android-puhelimille. Sovellus hyödyntää sijaintipalvelua ja vaatii verkkoyhteyden toimiakseen. Kaupunkisovellus on ladattavissa AppStoresta ja Google Play -palvelusta.

​Terveys-osio poistui LahtiMobista vuoden 2017 alussa sosiaali- ja terveyspalvelujen siirryttyä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymään.