Tapanilan hiihtomaja

Tapanilan hiihtomaja tarjoaa ainutlaatuiset puitteet kokouksille, tilaisuuksille ja juhlille. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja laadukkaat kotimaiset raaka-aineet luovat pohjan onnistuneille tapahtumille.

Tapanilan hiihtomaja sijaitsee luonnonkauniilla paikalla, lähellä kaupunkia, hyvän latuverkoston ja ulkoilureittien varrella. Lahden Ateria on aloittanut toiminnan tiloissa vuoden 2013 alussa. Tilat tarjoavat hyvät puitteet niin pienryhmien kokouksille kuin isompiin juhlatilaisuuksiin ympäri vuoden.

Hiihtosesongin ajan hiihtomajalla toimii myös kahvio. 

Tervetuloa äitienpäivälounaalle! 

Tuo äiti nauttimaan hyvästä lounaasta ja keväisestä luonnosta hiihtomajalle. Lounaspöytä on katettuna sunnuntaina 14.5. klo 12 - 15. Lounaan hinta aikuisilta on 29 € ja 4 - 12 vuotiailta lapsilta 14,50 €. Tiedustelut ja pöytävaraukset p. 044 416 3486. Katso menu linkistä "Äitienpäivän menu".

Hiihtomajalla toiminta ympäri vuoden jatkuu juhlien, kokousten ym. tilaisuuksien pitopaikkana.  Juhla-/kokoustilaisuuteesi voit hiihtomajan tiloista valita tarpeen mukaan pienen 12 hengen kabinetin tai 100 hengen koko salin. Isosta salista on mahdollista myös lasiseinällä erottaa noin 40 hengen takasali omaksi tilakseen. Pelkkää tilaa emme vuokraa, tilavaraus edellyttää aina tarjoilua Lahden Aterialta.

Keittiömestarimme valmistaa ammattitaidolla, kotimaisista raaka-aineista juuri juhliisi sopivan menun.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous - tehdään onnistuneet juhlat ja tilaisuudet yhdessä! 

Ennakkotiedustelut, varaukset ja tilaukset p. 050 398 5937, tapanilan-hiihtomaja-keittio.LA@lahti.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kartta