Tapanilan hiihtomaja

Tapanilan hiihtomaja tarjoaa ainutlaatuiset puitteet kokouksille, tilaisuuksille ja juhlille. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja laadukkaat kotimaiset raaka-aineet luovat pohjan onnistuneille tapahtumille.

Tapanilan hiihtomaja sijaitsee luonnonkauniilla paikalla, lähellä kaupunkia, hyvän latuverkoston ja ulkoilureittien varrella. Lahden Ateria on aloittanut toiminnan tiloissa vuoden 2013 alussa. Tilat tarjoavat hyvät puitteet niin pienryhmien kokouksille kuin isompiin juhlatilaisuuksiin ympäri vuoden.

Hiihtosesongin ajan hiihtomajalla toimii myös kahvio. Kahvion aukioloaika vaihtelee tapahtuminen ja keliolosuhteiden mukaan.

Juhla-/kokoustilaisuuteesi voit hiihtomajan tiloista valita tarpeen mukaan pienen 12 hengen kabinetin tai 100 hengen koko salin. Isosta salista on mahdollista myös lasiseinällä erottaa noin 40 hengen takasali omaksi tilakseen. Pelkkää tilaa emme vuokraa. Tilavaraus edellyttää aina tarjoilua Lahden Aterialta.

Keittiömestarimme valmistaa ammattitaidolla, kotimaisista raaka-aineista juuri juhliisi sopivan menun.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous - tehdään onnistuneet juhlat ja tilaisuudet yhdessä! 

Ennakkotiedustelut, varaukset ja tilaukset p. 050 398 5937, tapanilan-hiihtomaja-keittio.LA@lahti.fi

Kisatunnelmaa hiihtomajalla

Tapanilan hiihtomajan kahvio on ajalla ma 13.2. - su 5.3.2017 avoinna joka päivä klo 10.00 - 19.30. Tarjolla on lounaan lisäksi herkullisia munkkeja, vohveleita ja muita leivonnaisia. Takkatulen ääressä voi paistaa makkaran tai  vain katsella koivuklapien palamista. Kisatunnelmaa tuo jätti-screeni, joiden välityksellä kisojen seuraaminen onnistuu.

Lounas tarjolla joka päivä klo 11- 14 

Hiihtomajalla voi nauttia myös kotimaisista raaka-aineista valmistetun maistuvan lounaan. Lounas on tarjolla  ajalla ma 13.2. - su 5.3.2017 joka päivä klo 11 - 14. Lounaan hinta on 10 € ja keittolounaan 6,20 €. 

Lounasmenu ajalle 27.2. - 5.3.2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Kartta