Tervetuloa lounaalle!

Tarjoamme kaupungin, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän ja kaupungin tytäryhtiöiden henkilökunnalle sekä lahtelaisille ikäihmisille terveellisen lounasvaihtoehdon toimipaikoissamme eri puolella kaupunkia.

Lahden kaupungin,Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhmän sekä kaupungin tytäryhtiöiden henkilökunnalla on mahdollisuus nauttia maistuva ja täysipainoinen lounas toimipaikassaan koulussa, päiväkodissa, sairaalassa, palvelutalossa, palvelukeskuksessa ja monitoimitalossa. Henkilökuntaruokailun ruokalista noudattaa kyseisen toimipaikan asiakkaille laadittua listaa. Kasvisvaihtoehto on kouluissa vapaasti valittavissa ja muissa toimipaikoissa tilauksesta.

Henkilöstöravintolat, kaupungintalon Tyrmä, Salpausselän kuntoutussairaalan Deliketti ja Aikuiskoulutuskeskuksen kahvio LAkki, palvelevat kaikkia asiakkaita. Henkilöstöravintoloissa tarjottava lounas sisältää jälkiruoan ja kahvin. Tarjolla on myös kasvis- ja salaattivaihtoehtoja sekä erilaisia kahviotuotteita.

Keittiöissä, joissa ei ole kassapankkijärjestelmää, ruokaliput maksetaan etukäteen verkkopankin kautta ja lunastetaan keittiöstä maksukuittia vastaan.

Tapanilan hiihtomajalla tarjolla lounas 13.2. - 5.3.2017

Hiihtomajalla on myös tarjolla maittava lounas joka päivä klo 11 - 14.  Voit valita 10 euron hintaisen koko lounaan, joka sisältää kaiken tarjolla olevan tai 6,20 euron hintaisen keittolounaan, joka sisältää keiton, leivän, juoman ja kahvin. Hiihtomajalla on kassa, maksuvälineenä käy raha tai kortti.

Katso hiihtomajan päivän menu osoitteesta www.lahti.fi/hiihtomaja. Hiihtomajan jätti-screenin välityksellä voit seurata myös kisoja.

Tervetuloa  lahtelaiset ikäihmiset lounaalle! 

Lahtelaisilla ikäihmisillä on myös mahdollisuus nauttia ravitseva lounas useassa eri toimipaikassa henkilökunta-aterian hintaan.

Säännöllinen ja terveellinen lounas päivittäin nautittuna piristää ja lisää yleistä hyvinvointia. Tervetuloa ruokailemaan toimipaikkoihimme!