Lahden Servio

Olemme Lahden kaupungin ensisijainen sisäisten tukipalvelujen tuottaja. Palvelemme kuntalaisiamme monipuolisin tukipalveluin.

​Tuotamme puhdistus-, laitoshuolto-, erikoisammattimies sekä vahtimestaripalveluita eri puolilla kaupunkia, myös Nastolassa, yli 230 asiakaskohteessa. Huolehdimme lähes 300 000 m2 tukipalveluista asiakkaittemme toivomien palvelukokonaisuuksien mukaisesti taloudellisesti ja ekologisesti. Liikevaihtomme on 14 milj. euroa.

Olemme sitoutuneet toiminnan jatkuvaan kehittämiseen

Meillä on puhdistuspalvelujen laaduntuottokykyä osoittava Clean Card – sertifikaatti, jonka SSTL Puhtausala ry on myöntänyt. Inspecta Sertifiointi Oy valvoo sertifikaattia auditoimalla puolivuosittain.

Varmistamme palvelujemme sekä toimintamme laatua myös itsearviointien ja omavalvonnan avulla: Teemme asiakastyytyväisyyskyselyjä, laatukierroksia ja sisäisiä auditointeja systemaattisesti. Toimintamme ympäristömyönteisyyttä kehitämme itsearvioinnin avulla käyttäen pohjana Joutsenmerkki  – kriteeristöä.

Kunnan töissä siivoustyö on tullut näkyväksi

Siivoustyö on tullut näkyvämmäksi, koska nykyään siivotaan samaan aikaan kuin muutkin ovat työssä. Kuntalehden toimittaja haastatteli Monitoimitalo Onnissa työskentelevää laitoshuoltaja Heidi Liimataista.

Lue lisää Kuntalehden videosivulta, miten Lahden Servion laitoshuoltaja Heidi Liimatainen kertoo siivoustyöstään. 

Yhteystiedot

​Aleksanterinkatu 10 B 4. krs.                         
15110 LAHTI 
ma – pe klo 9.00–15.00
p. 044-716 1101
lahdenservio@lahti.fi