Lahden Ateria

Ruokaa Sydämellä Sinulle - Tarjoamme taloudellisesti ja ekologisesti tuotettuja ateriapalveluja asiakkaidemme hyvinvoinnin edistämiseksi. Arvoinamme ovat asiakaslähtöisyys, osaaminen, laadukkuus, turvallisuus ja ympäristön muutoksen huomioon ottaminen.
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/TietoaLahdestaSite/OrganisaatioSite/PublishingImages/Lahden%20Ateria/lahdenateria-12.jpg

Lahden Ateria muuttui 1.5.2017 Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy:ksi. Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän ravintohuolto on myös liikkeenluovutuksella siirtynyt 1.6.2017 Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy:lle.

Työstämme yhtiölle uusia nettisivuja. Pahoittelemme, että sivuillamme on vielä vanhoja logo- ja nimitietoja.

​Tarjoamme ateriapalveluja Lahden kouluissa, päiväkodeissa, sairaalassa, palvelutaloissa ja -keskuksissa, monitoimitaloissa ja henkilöstöravintoloissa.

Valmistamme ateriat pääosin kotimaisista raaka-aineista350 osaavan ammattilaisen voimin 100 eri toimipaikassa eri puolella kaupunkia.

Tiesitkö, että ...

  • noudatamme suomalaisia ravitsemussuosituksia
  • myymme tuotteitamme myös kotiin
  • tarjoamme juhlapalvelua Tapanilan hiihtomajalla ympäri vuoden.

Eri toimipaikkojen Oiva-raportteihin pääset tutustumaan alla olevasta linkistä. Keittiöt löytyvät Lahden kaupunki -yritysnimen alta. Oiva on Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran koordinoima elintarvikevalvontatietojen julkistamisjärjestelmä.

Oiva-raportit

Oletko kiinnostunut palveluistamme – ota yhteyttä!

 

 

 

Ateria- ja laitoshuoltopalvelut kaupunginhallituksessa https://www.lahti.fi/ajankohtaista/uutiset/ateria-ja-laitoshuoltopalvelut-kaupunginhallituksessaAteria- ja laitoshuoltopalvelut kaupunginhallituksessa 30.3.2017 13:15:00
Kaupunki ja hyvinvointikuntayhtymä yhtiöittävät ravinto- ja laitoshuoltopalvelunsahttps://www.lahti.fi/ajankohtaista/uutiset/kaupunki-ja-hyvinvointikuntayhtymä-yhtiöittävät-ravinto-ja-laitoshuoltopalvelutKaupunki ja hyvinvointikuntayhtymä yhtiöittävät ravinto- ja laitoshuoltopalvelunsa14.3.2017 10:00:00

 

 

 

 

Kartta