Siirry suoraan sisältöön

Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut

Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy aloitti toimintansa 1.5.2017 ja koko Servion väki siirtyy uuteen osakeyhtiöön. Toiminta jatkuu toistaiseksi kuten ennenkin, myös yhteystietomme ovat toistaiseksi entiset. Lahden kaupunginhallitus nimesi 3.4.2017 osakeyhtiön toimitusjohtajaksi Tarja Jantusen.
Laitoshuoltaja siivoaa kaupungintaloa.

Tuotamme puhdistus-, laitoshuolto-, erikoisammattimies sekä vahtimestaripalveluita eri puolilla kaupunkia, myös Nastolassa, yli 230 asiakaskohteessa. Huolehdimme lähes 300 000 m2 tukipalveluista asiakkaittemme toivomien palvelukokonaisuuksien mukaisesti taloudellisesti ja ekologisesti. Liikevaihtomme on 14 milj. euroa.

Olemme sitoutuneet toiminnan jatkuvaan kehittämiseen

Meillä on puhdistuspalvelujen laaduntuottokykyä osoittava Clean Card – sertifikaatti, jonka SSTL Puhtausala ry on myöntänyt. Inspecta Sertifiointi Oy valvoo sertifikaattia auditoimalla puolivuosittain.

Varmistamme palvelujemme sekä toimintamme laatua myös itsearviointien ja omavalvonnan avulla: Teemme asiakastyytyväisyyskyselyjä, laatukierroksia ja sisäisiä auditointeja systemaattisesti. Toimintamme ympäristömyönteisyyttä kehitämme itsearvioinnin avulla käyttäen pohjana Joutsenmerkki  – kriteeristöä.

Yhteystiedot

Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy

Niemenkatu 73 D
15140 LAHTI
 ma – pe klo 9.00–15.00
p. 044-716 1101
lahdenservio@lahti.fi