Työ ja opiskelu

Tule meille töihin ilmoittautumalla sijaispooliimme Kuntarekryn kautta. Meille olet tärkeä osa organisaatiota ja pääset tekemään vastuullista ja monipuolista työtä, jonka tuloksista voit olla ylpeä!
Serviolaiset ovat ylpeitä ammattitaidostaan.

Moppaamme mobiilisti. Käytössämme ovat uusimmat viestinnän sekä puhdistuspalvelualan työvälineet ja koneet. Meillä on Clean Card-sertifikaatti osoituksena laaduntuottokyvystämme. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Kohtelemme kaikkia tasapuolisesti ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä.

Pääsyvaatimuksena on laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan tutkinto. Jos sinulla ei vielä ole alan koulutusta, voit opiskella oppisopimuksella ja työskennellä meillä opiskelun ajan. Tarjoamme myös työharjoittelupaikkoja ja mahdollisuuden työkokeiluun.

Lahden Servio on innovatiivinen ja osaava tukipalveluiden tuottaja. Palveluitamme ovat laitos-, puhdistus-, vahtimestari- sekä erikoisammattimiespalvelut. Vuokraamme myös kansallislippuja. Meillä on n. 230 työkohdetta eri puolilla Lahtea esim. kaupungintalo, urheilukeskus sekä museot. Suurimpia työllistäjiä ovat sairaalat, päiväkodit ja koulut. Osaavaa henkilöstöä meillä on n. 280. Liikevaihtomme on n. 14 milj. euroa.

Yhteystiedot