Siirry suoraan sisältöön

Tervetuloa lounaalle!

Tarjoamme kaupungin, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän ja kaupungin tytäryhtiöiden henkilökunnalle sekä lahtelaisille ikäihmisille terveellisen lounasvaihtoehdon toimipaikoissamme eri puolella kaupunkia.
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/TietoaLahdestaSite/OrganisaatioSite/PublishingImages/Lahden%20Ateria/lahden_ateria_49.jpg

Lahden kaupungin,Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhmän sekä kaupungin tytäryhtiöiden henkilökunnalla on mahdollisuus nauttia maistuva ja täysipainoinen lounas toimipaikassaan koulussa, päiväkodissa, sairaalassa, palvelutalossa, palvelukeskuksessa ja monitoimitalossa. Henkilökuntaruokailun ruokalista noudattaa kyseisen toimipaikan asiakkaille laadittua listaa. Kasvisvaihtoehto on kouluissa vapaasti valittavissa ja muissa toimipaikoissa tilauksesta.

Henkilöstöravintolat, kaupungintalon Tyrmä, Salpausselän kuntoutussairaalan Deliketti,  Aikuiskoulutuskeskuksen kahvio LAkki ja keskussairaalan Lounatuuli palvelevat kaikkia asiakkaita. Henkilöstöravintoloissa tarjottava lounas sisältää kahvin. Tarjolla on myös kasvis- ja salaattivaihtoehtoja sekä erilaisia kahviotuotteita.

Keittiöissä, joissa ei ole kassapankkijärjestelmää, ruokaliput maksetaan etukäteen verkkopankin kautta ja lunastetaan keittiöstä maksukuittia vastaan.

Tervetuloa  lahtelaiset ikäihmiset lounaalle! 

Lahtelaisilla ikäihmisillä on myös mahdollisuus nauttia ravitseva lounas useassa eri toimipaikassa henkilökunta-aterian hintaan.

Säännöllinen ja terveellinen lounas päivittäin nautittuna piristää ja lisää yleistä hyvinvointia. Tervetuloa ruokailemaan toimipaikkoihimme!

Lahden Ateria muuttui 1.5.2017 Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy:ksi.

Työstämme yhtiöllemme uusia nettisivuja. Pahoittelemme, että sivuillamme on vielä vanhat logo- ja nimitietoja.