Siirry suoraan sisältöön

Tervetuloa lounaalle!

Tarjoamme kaupungin, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän ja kaupungin tytäryhtiöiden henkilökunnalle sekä lahtelaisille ikäihmisille terveellisen lounasvaihtoehdon toimipaikoissamme eri puolella kaupunkia.
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/TietoaLahdestaSite/OrganisaatioSite/PublishingImages/Lahden%20Ateria/lahden_ateria_49.jpg

​Lahden kaupungin,Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhmän sekä kaupungin tytäryhtiöiden henkilökunnalla on mahdollisuus nauttia maistuva ja täysipainoinen lounas toimipaikassaan koulussa, päiväkodissa, sairaalassa, palvelutalossa, palvelukeskuksessa ja monitoimitalossa. Henkilökuntaruokailun ruokalista noudattaa kyseisen toimipaikan asiakkaille laadittua listaa. Kasvisvaihtoehto on kouluissa vapaasti valittavissa ja muissa toimipaikoissa tilauksesta.

Henkilöstö- ja lounasravintolat, kaupungintalon Tyrmä, Kaupunginsairaalan Kasaretti, Salpausselän kuntoutussairaalan Deliketti,  Aikuiskoulutuskeskuksen kahvio LAkki ja keskussairaalan Lounatuuli palvelevat kaikkia asiakkaita. Henkilöstö- ja lounasravintoloissa tarjottava lounas sisältää kahvin. Tarjolla on myös kasvis- ja salaattivaihtoehtoja sekä erilaisia kahviotuotteita.

Keittiöissä, joissa ei ole kassapankkijärjestelmää, ruokaliput maksetaan etukäteen verkkopankin kautta ja lunastetaan keittiöstä maksukuittia vastaan. Linkistä Ruokalippujen maksaminen ohjeet ruokalippujen maksamiseen.

Ajankohtaista

Tarkistamme henkilöstöateriahintojamme 1.11.2018 lukien yleisen kustannustason ja erityisesti elintarvikkeiden hintojen nousun vuoksi. Haluamme pitää aterian laadun hyvänä ja edelleen kehittää entistä laadukkaimpia ateriapalveluja asiakkaitamme kuunnellen.

Hinnat 1.11.2018 alkaen.

Tervetuloa  lahtelaiset ikäihmiset lounaalle! 

Lahtelaisilla ikäihmisillä on myös mahdollisuus nauttia ravitseva lounas useassa eri toimipaikassa henkilökunta-aterian hintaan.

Säännöllinen ja terveellinen lounas päivittäin nautittuna piristää ja lisää yleistä hyvinvointia. Tervetuloa ruokailemaan toimipaikkoihimme!

Lahden Ateria muuttui 1.5.2017 Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy:ksi.

Työstämme yhtiöllemme uusia nettisivuja.

Oletko kiinnostunut palveluistamme, ota yhteyttä
asiakkuuspäällikkö Maarit Tuomala-Nikkaseen
p. 044 716 1563 tai maarit.tuomala-nikkanen@paijatateria.fi