Siirry suoraan sisältöön

Tapahtumien oheispalvelut

Tapahtumajärjeställe on Lahdessa tarjolla laaja valikoima toimintaa helpottavia oheispalveluita majoituksesta oppaisiin ja kuljetuksista vapaaehtoisiin.
Tapahtuma Lahden torilla.

Lahden seudulla on monenlaisia majoitusmahdollisuuksia yksityismajoituksesta korkeatasoiseen hotellimajoitukseen. Majoitusvaihtoehdoista mainittakoon mm. Euroopan paras City hotelli ja Suomen ylellisin kartano.

Lahden kaupunkialueella on majoituskäytössä 700 huonetta ja 1370 vuodetta ja 30 minuutin ajomatkan säteellä on lisäksi 1150 huonetta ja 3700 vuodepaikkaa. Lisäksi suurtapahtumissa on mahdollista hyödyntää koulumajoitusta ja yksityismajoitusta. Tarvittaessa majoitusta voidaan järjestää myös Lahden alueen ulkopuolelta.

Kuljetus

Kun tapahtumajärjestäjä tarvitsee kuljetuspalveluita, voidaan etsiä sopivin kuljetusyhtiö tapahtuman tarpeisiin, kartoittaa pysäköintitarpeet, auttaa shuttle-kuljetusten järjestämisessä ja muissa kuljetusteknisissä asioissa.  ​

Ilmoittautumispalvelut

Tapahtumalle voidaan tarvittaessa räätälöidä oma ilmoittautumispalvelu.

Lipunmyynti

Tapahtumaa autetaan löytämään paras mahdollinen lipunmyyntivaihtoehto ja autetaan kaikissa aiheeseen liittyvissä teknisissä asioissa.

Opaspalvelut

Lahden seudun oppaat tarjoavat opastuspalveluita. Oppailla on paljon valmiina mielenkiintoisia, ryhmille suunnattuja teemakierroksia. Oppaat voivat myös räätälöidä kierrosten sisällöt mielellään yhdessä asiakkaan kanssa.

Attaseapalvelut

Lahden Attaseakerho on maailman todennäköisesti ainoa ja ainakin yksi vanhimmista, erityisesti urheilutapahtumissa toimivien kielitaitoisten joukkueavustajien yhdistys. Attasean työssä yhdistyvät oppaan, tulkin ja toisinaan myös huoltajan tehtävät. Attaseakerho on mukana useissa Suomessa järjestettävissä urheilukilpailuissa. Vaikka attaseat ovat vapaaehtoisia, he sitoutuvat hoitamaan tehtävänsä sopimuksen mukaisesti.

Vapaaehtoiset

Lahdessa on pitkän talvitapahtumahistorian ansiosta upea vapaaehtoistoiminnan perinne. Mikäli tapahtuma tarvitsee vapaaehtoisia, autamme mielellämme tapahtumaa parhaiten palvelevan vapaaehtoisjoukon hakemisessa.

Tekijät. NYT. Lahtelaista tapahtumaosaamista.

Toivomme, että tapahtumajärjestäjät hyödyntäisivät mahdollisimman paljon paikallista lahtelaista osaamista ja sitä varten on koottu tietoja paikallisista osaajista yhteen paikkaan.  LuovaLahti.fi -sivusto on luovien toimijoiden ja tapahtuma-ammattilaisten alihankintarekisteri. Seudulla järjestettävien tapahtumien kirjo on moninainen ja paikallisista tekijöistä löytyy monipuolista ja ammattimaista osaamista suunnittelusta toteuttamiseen asti.