Hyppää sisältöön

International House Lahti

International House Lahti tarjoaa tukea ja neuvontaa kansainvälisille osaajille ja heidän perheilleen, olipa syy Lahteen muuttamiseen ja asettumiseen työ, opiskelu tai yrittäjyys. Tavoitteenamme on tehdä Lahden seudusta houkutteleva paikka kansainvälisille osaajille, edistää kansainvälistä rekrytointia ja vahvistaa Lahden seudun organisaatioiden kasvua kansainvälistymisen kautta.

Autamme sinua kotoutumaan Lahteen

Harkitsetko muuttoa Lahteen uusien mahdollisuuksien, työn, opiskelun tai perheen takia? Tai asutko jo täällä? International House Lahti auttaa sinua kotoutumaan.

Rakenna unelmiesi elämä Lahdessa

International House Lahti auttaa sinua kotoutumaan Lahteen. Oletko harkitsemassa muuttoa Lahteen uusien mahdollisuuksien, työn, opiskelun tai perheen takia? Meidän tehtävämme on auttaa sinua kotoutumaan Päijät-Hämeeseen.

Tarjoamme palveluita vieraskielisille ja kansainvälisille asiakkaille, jotka haluavat asettua Lahteen tai sen lähikuntiin. Olemme osa Lahden kaupunkia, ja yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa alueen viranomaiset, Päijät-Sote, kolmannen sektorin toimijat, alueen oppilaitokset, LADEC, Start Hub ja Hämeen TE-toimisto.

Tukea ja neuvontaa Lahteen asettumisen helpottamiseksi

Lahti on monipuolinen ja aktiivinen kaupunki, joka tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia. Tarjoamme tukea ja neuvontaa Lahteen muuttamiseen ja arjen haasteisiin. Autamme kansainvälisiä osaajia ja heidän perheitään pääsemään alkuun Lahdessa mahdollisimman sujuvasti.

Tukea työnantajille kansainvälisessä rekrytoinnissa

International House Lahti tarjoaa tukea myös työnantajille. Jos sinulla on vaikeuksia löytää tekijöitä tiimiisi tai kärsit osaajapulasta, voimme neuvoa kansainvälisten rekrytointikeinojen käytössä. Olemme osa Work in Finland -verkostoa ja aktiivisesti mukana EU:n European Job Days -tapahtumissa. Verkoston tavoitteena on tehdä Suomesta houkutteleva maa kansainvälisille osaajille, edistää työnantajien rekrytointikeinoja ja vahvistaa suomalaisten organisaatioiden kasvua kansainvälistymisen kautta.

Lisätiedot